Οι top τροφές για επίπεδη κοιλιά

Η γυμναστική δεν κάνει τίποτα από μόνη της αν δεν συνδυάζεται με σωστή διατροφή. Αυτές, λοιπόν, είναι οι καλύτερες τροφές για να χάσετε το λίπος από την κοιλιά:

Προτιμήστε τα φρούτα με πορτοκαλί χρώμα, γιατί περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, βιταμίνης C και βήτα καροτένιο. Τέτοιες τροφές είναι το πορτοκάλι, οι φράουλες , τα μούρα, το καρότο, το πεπόνι και το ροδάκινο.Οι άπαχες πρωτεΐνες είναι εξίσου σημαντικές. Το ¼ των ημερήσιων θερμίδων πρέπει να αποτελείται από πρωτεΐνες, γι' αυτό εμείς επιλέγουμε άπαχες τροφές, όπως κοτόπουλο,
γαλοπούλα, ψάρι, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και το αποβουτυρωμένο γάλα.Τροφές πλούσιες σε σελήνιο, το οποίο βοηθά στη μείωση του κοιλιακού λίπους. Το βρίσκουμε στα καρύδια, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα πουλερικά, το κόκκινο κρέας και τα θαλασσινά.Το κρασί είναι μια καλή επιλογή, αφού οι έρευνες έχουν δείξει πως ένα ποτήρι κρασί προστατεύει από την αύξηση του σωματικού βάρους στη μέση.Τέλος, ρίξτε το στα ψάρια. Οι έρευνες έδειξαν πως τα μονοακόρεστα και τα Ω-3 βοηθούν τον εαυτό μας να μείνει αδύνατος.
Keywords
Τυχαία Θέματα