Πώς μπορώ να αποκόψω τη γυναίκα μου από τη μητέρα της;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα του αναγνώστη
Καλημέρα σας.

Έχω το εξής πρόβλημα. Η γυναίκα μου είναι μαμάκιας, και πολύ μαμάκιας. Πρώτη προτεραιότητα έχει η μάνα (γιαγιά, παππούς, θείο και θεία) και μετά τα παιδιά μας (2) και εγώ. Ότι την πούνε αυτοί έχουν δίκαιο, ότι πω εγώ έχω άδικο και ας λέμε τα ίδια. Η μάνα της είναι ένας άνθρωπος γεμάτος κακία και ζήλια. Από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε δεν με ήθελε για γαμπρό της. Ήμουν ο μισητός εχθρός της γιατί της έπαιρνα την κόρη. Δεν ήθελε να την παντρέψει. Την

ημέρα του γάμου ευχόταν να μην φτάσουμε ποτέ στην εκκλησία. Μου το εκμυστηρεύτηκε μετά τον γάμο η μεγάλη της αδελφή. Είναι ένας άνθρωπος που σπέρνει διχόνοια. Δεν κάνει κάτι η γυναίκα μου αν δεν ρωτήσει πρώτα την μάνα της. Αφού ρωτάω καμιά φορά την γυναίκα μου. "Έχουμε έγκριση για ΣΕΞ σήμερα ή σου το απαγόρευσε". Βασικά δεν φταίει η μάνα της κατά την γνώμη μου αλλά η γυναίκα μου που κάθεται και την ακούει ενώ τα χρόνια της σχέσης μας είχε τραβήξει πολλά από την μάνα της. Την ξεφτίλιζε με τις πράξεις της, την υποτιμούσε ότι δεν είναι για τίποτα. "Πας στην σχολή ΠΑΣΤΕΡ μόνο και μόνο για να βλέπει τον γκόμενο και όχι για να σπουδάσεις αφού δεν είσαι άξια για οτιδήποτε" και άλλα πολλά που την έχει πει.

Μιας και είστε γυναίκες θα ήθελα την βοήθειά σας. Πως μπορώ να ξεκόψω την γυναίκα μου από την μάνα της. Δεν θέλω να χωρίσω, αγαπάω πραγματικά την γυναίκα μου.

(για ότι άλλες πληροφορίες θέλετε στην διάθεσή σας)

Η απάντηση του Queen.gr

Φυσικά και δεν μίλησε κανείς για χωρισμό. Το να αγαπά η γυναίκα σου τη μητέρα της είναι φυσιολογικό. Όπως και το να αγαπά εσένα. Από εκεί και πέρα όμως μπορεί να υπάρξει πρόβλημα και προστριβές στη σχέση. Αν τα πράγματα είναι όντως τόσο βαριά όσο μας λες- και πράγματι η γυναίκα σου δίνει μεγαλύτερη σημασία στην πατρική της οικογένεια και δη στη μητέρα της από την οικογένεια που έφτιαξε η ίδια, τότε έχουμε θέμα
Η γυναίκα σου σίγουρα είναι ενήλικη. Από τη στιγμή που εσύ την σέβεσαι και την αγαπάς, δεν θα επιχειρήσεις να την... 'ξεκόψεις' από τη μητέρα της με φωνές, τεχνάσματα ή όποιο άλλο ανώριμο μέσο. Ό, τι και αν γίνει θα πρέπει να το δεχτείς ότι της έχει αδυναμία και είναι πολύ αργά για να ανατραπεί όλο αυτό. Το βασικό που πρέπει να κάνεις είναι να της εξηγείς ήρεμα και χωρίς εχθρικά υπονοούμενα, πως έχει μεγαλώσει και η ίδια είναι υπεύθυνη για δύο παιδιά, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες. Θα της δείξεις πως σέβεσαι την αγάπη για τη μητέρα της αλλά μέχρι ενός ορίου.
"Έχουμε έγκριση για ΣΕΞ σήμερα ή σου το απαγόρευσε" και τα λοιπά δεν είναι φράσεις που οδηγούν κάπου όσο πιεσμένος κι αν αισθάνεσαι. Κάτι τέτοιο θέλει υπομονή μεν και ενήληκες συζητήσεις, σοβαρά και ψύχραιμα πάνω στο θέμα.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ


Keywords
Τυχαία Θέματα