Σκέψεις για να μεγαλώσει η διάρκεια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Σενάρια, φήμες και πολύ παρασκήνιο για τον Καφέ με την Ελένη. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα ξεκινάει από τις 08.00 το πρωί και θα είναι κάτι ανάλογο όπως αυτό του ΑΝΤ1 με Παπαδάκη και Φερεντίνο.Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα στο Λοιπόν το εν λόγω concept που σκέφτονται στον ALPHA οι Γερμανοί,  θέλει τον "Καφέ" να μετατρέπεται σε infotainment πρόγραμμα,
με το κομμάτι της ενημέρωσης να αναλαμβάνει ο έμπειρος Σπύρος Λάμπρου που για δυο χρόνια παρουσίαζε το Πάνω στην Ώρα με την Έλενα Παπαβασιλείου. Είναι ένα σενάριο που σαφώς δεν  φαίνεται να ικανοποιεί την Ελένη, καθώς δεν θέλει να αυξηθεί η διάρκεια της εκπομπής αλλά ούτε και να αλλοιωθεί ο αμιγώς ψυχαγωγικός χαρακτήρας της. Το ρεπορτάζ του Queen.gr λέει ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη και διάθεση να δεχτεί κάτι τέτοιο από την παρουσιάστρια. Αυτό το διάστημα επιλέγει τους τελευταίους συνεργάτες της και παράλληλα συνεχίζει τις διακοπές της στην Άνδρο.

Συνάντηση με τους Γερμανούς όντως υπήρξε, αλλά δεν διέρρευσε αν της προτάθηκε  μείωση των αποδοχών της. Αυτό που ωστόσο ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του καναλιού είναι ότι ξεκαθαρίστηκε πως δεν πρόκειται να αλλάξει το budget της εκπομπής, ενώ και το αίτημα της Ελένης για ριζική αλλαγή σκηνικού στον "Καφέ" δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής αποδεκτό χωρίς να αποκλειστούν αλλαγές στο σαλόνι της εκπομπής με τα χρώματα.  Έχουν ακουστεί πολλά και να είστε σίγουροι ότι εκ του αποτελέσματος ελάχιστα θα αποδειχθούν. Τα δεδομένα που υπάρχουν είναι ότι το 7-10 του σταθμού με Παπαβασιλείου - Λάμπρου θα πάρει πράσινο φως και η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει κανονικά 10-13.00 το μεσημέρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα