Συγκίνηση και ερωτηματικά για το θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη

Ο γόης της Γλυφάδας άφησε πίσω του μια γεύση γλυκιά απο το χαρακτήρα του αλλά και πολλά ερωτηματικά γαι τον τρόπο που έφυγε απο την ζωή έτσι ξαφνικά.

Έφυγε έτσι ξαφνικά, σκορπώντας θλίψη στους κολλητούς του και ανείπωτη λύπη στην οικογένειά του. Σε ηλικία μόλις 30 ετών πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης, μέσα στο σπίτι του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι

οποίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Η είδηση σόκαρε την κοσμική Αθήνα και τον  χώρο του nightlife, στον οποίο ο νεαρός επιχειρηματίας ζούσε και ανέπνεε, ενώ ο κολλητός του φίλος Χάρης Βαφειάς αδυνατούσε να πιστέψει το μήνυμα που ήρθε στο κινητό του το πρωί της Τετάρτης, στο Λονδίνο όπου βρισκόταν.

Μέσα από το πολυτελές τζιπ ή ένα μικρό smartaki ένας νεαρός, με φαρδιά army παντελόνια, στενά t-shirt και μαύρα γυαλιά. Σύχναζε στην Γλυφάδα, στο Κολωνάκι και στο γυμναστήριό του. Ο εντυπωσιακά γυμνασμένος άνδρας ήταν πάντα  μαυρισμένος λες και ήρθε κατευθείαν από την Βραζιλία. Άλλαζε συχνά το χρώμα των μαλλιιών του και του άρεσε με την καλή έννοια της λέξης να προκαλεί και να πικάρει την παρέα του. Αγαπημένο του στέκι ήταν μέχρι πρότινος το Villa Mercedes το οποίο επισκεπτόταν τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Ήταν πάντα σε ένα από τα κεντρικά μπροστινά τραπέζια, κάπνιζε το πούρο του, έπινε red bull και σχεδόν πάντα απολάμβανε ένα φιλέτο η σούσι. O 30χρονος επιχειρηματίας είχε πάντα ορκισμένους εχθρούς και λίγους καλούς φίλους. Έχοντας υπάρξει πολύ άτακτο παιδί πριν από μερικά χρόνια ο Νίκος είχε αποκτήσει εχθρούς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Κόντρες με αυτοκίνητα, ξύλο στα μαγαζιά, επίθεση σε αγνώστους, επικίνδυνες φάρσες, υβριστική φρασεολογία που οδήγησε σε ξυλοδαρμούς και νοσοκομεία κοσμούν σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί το θυελλώδες παρελθόν του. Ήταν το «κακό» παιδί της Γλυφάδας για πολλά χρόνια κάνοντας την δική του χλιδάτη επανάσταση λίγο μετά τα 19 του. Δε δίσταζε να μιλήσει άσχημα ακόμα και σε επικίνδυνους ανθρώπους της νύχτας η να τα βάλει με μεγάλους επιχειρηματίες. Ο πατέρας του, Τάκης, προσπάθησε -και έβαλε πολλές φορές πλάτη- για τον άτακτο γιο που έχει την φήμη του καρδιοκατακτητή. Όντας άστατος έκανε πολύ δύσκολα σχέση και φημιζόταν για τις τραγουδιστικές και μοντελικές του προτιμήσεις. Δεν είχε καμία  δυσκολία στο να κατακτήσει όποια γυναίκα έβαζε στο μάτι, δύσκολα  όμως έκανε σχέση αφού ήταν λάτρης της εργένικης ζωή. Η τελευταία του κοπέλα, η Ειρήνη Λασπά, ήταν δίπλα του για έναμησι χρόνο και μάλιστα είχαν χωρίσει πολλές φορές, αλλά στο τέλος πάλι τα βρίσκανε.

Για τον Νίκο λένε οι φίλοι του δεν υπήρχε η λέξη όχι. Αν ήθελε κάτι θα το αποκτούσε, έστω και αν πλήρωνε ακριβά το τίμημα. Τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου  την διεύθυνση του Romeo, είχε κατεβάσει τους τόνους και είχε κάπως τιθασσεύσει τον εκρηκτικό χαρακτήρα του. Ο Έλληνας Μπέκαμ είχε έναν μικρότερο αδερφό, εξίσου ωραίο και άτακτο τον Γιώργο που θυμίζει πολύ τον Νίκο και μιμείται την ακραία συμπεριφορά που είχε ο με

Keywords
Τυχαία Θέματα