Βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας, οργανώντας το χρόνο σας

Bρείτε χρόνο και κάντε καλό στον εαυτό σας...

Έχετε να γυμναστείτε από τότε που κάνατε γυμναστικές επιδείξεις στο σχολείο; Λέτε συνέχεια ότι θα θέλατε να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο αλλά δεν έχετε χρόνο; Αφήστε τις δικαιολογίες κατά μέρος και διαβάστε παρακάτω τέσσερις τρόπους που ίσως σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη:

Οργανώστε το χρόνο σας: Σίγουρα η καθημερινότητα μιας γυναίκας είναι πολύ φορτωμένη. Δουλειά, σπίτι, οικογένεια. Είναι απολύτως κατανοητό στο τέλος της ημέρας να αισθάνεστε εξαντλημένη και το μόνο που θέλετε να είναι το κρεβάτι σας, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχει άπλετος χρόνος, μέσα στην καθημερινότητα, τον οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε και να οργανώσετε ώστε να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας.

Κάντε μία απογραφή του χρόνου σας: Εφαρμόστε αυτή την μέθοδο για δύο μέρες. Καταγράψτε όλες σας τις κινήσεις και πολύ σύντομα θα ανακαλύψετε ότι σπαταλάτε άπειρο χρόνο χωρίς να κάνετε τίποτα και πώς ο ελεύθερος χρόνος σας είναι πολύ περισσότερος από ότι νομίζετε.

Κοντρολάρετε την τελειομανία σας: Οι γυναίκες ως γνωστόν είναι μανιακές με την τελειότητα αλλά σύμφωνα με ειδικούς κάποιες φορές θα πρέπει να βάζετε κάποιες προτεραιότητες. Για παράδειγμα, κοιτάξτε μία μέρα το ακατάστατο σπίτι σας και πείτε: « Δεν πειράζει που το σπίτι δεν είναι τέλειο. Αντί να το τακτοποιήσω, ας πάω γυμναστήριο».

Μην κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα: Νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε 2 και 3 ακόμα και 4 πράγματα την ίδια στιγμή; Οι επιστήμονες είναι εδώ για να σας διαψεύσουν. Σύμφωνα με έρευνες το να τσεκάρουμε τα mail μας, να κάνουμε chat και ταυτόχρονα να εργαζόμαστε, μπορεί να μας πάει πολύ πίσω στη δουλειά και ταυτόχρονα να κάνουμε λεπτά ακόμα και ώρες παραπάνω. Κλείστε τα υπόλοιπα παράθυρα και την επόμενη φορά επικεντρωθείτε σε ένα μόνο πράγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα