Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 24/9 έως και 28/9

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε κάπως συγκρατημένοι γιατί έχει μπει η λογική και η σκέψη ότι κάτι δεν πάει καλά με την σχέση σας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δώσετε γη και ύδωρ για να γίνουν αλλαγές και να έχετε αληθινή σχέση. Πολλοί από εσάς έχετε ανάγκη να ξαναβρείτε την ελευθερία σας και να ξαναρχίσετε από την αρχή. Μπορεί να έχετε δόση υπερβολής αλλά έτσι λειτουργείτε εσείς πλέον. Το καλό είναι ότι φεύγει ο Κρόνος από τον άξονα σας και αυτό αρχίζει να σας διευκολύνει τρελά, γιατί δεν υπάρχουν πλέον οι προηγούμενοι περιορισμοί. Ο Ουρανός στο ζώδιο σας, σάς δημιουργεί αίσθημα αναρχίας και επαναστατικότητας και μερικοί από εσάς μέσα στην σχέση σας δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Καλύτερα να γίνετε πιο συμβιβαστικοί και διπλωμάτες για να μην είστε μόνοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε γιατί η περίοδος αυτή δεν προσφέρεται για τίποτε άλλο. Μερικοί από εσάς έχετε τόσο πολλά νεύρα που γίνεστε και επιθετικοί ακόμα και με άτομα που δεν σας ενοχλούν. Τώρα τρώγεστε με τα ρούχα σας και πάντα φταίνε οι άλλοι. Για αυτό μην παρεξηγηθείτε αν σας βάλει στο περιθώριο ένα άτομο που ενδιαφέρετε για σας, αλλά δεν αντέχει να είστε έτσι επιθετικοί. Από Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη το πρωί μπορεί και να συγκρουστείτε για διαφορετικές απόψεις για την ζωή. Μπορεί να κάνετε και τρελές συνειδητοποιήσεις τελικά για το τι θέλετε και τι όχι. Είστε συντηρητικοί και μην προσπαθείτε να αλλάξετε την φύση σας, απλά μην αυτοκαταστρέφεστε, δεν σας ταιριάζει. Προσέξτε τα έξοδα που μπορεί να το παρατραβήξετε για θέματα εμφάνισης και καλλωπισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλετε δεν θέλετε, το πλανητικό είναι περισσότερο με το μέρος σας. Από την μια ο Δίας και από την άλλη πλανήτες που σας ταιριάζουν και σας δίνουν την άνεση να επικοινωνήσετε και να είσαστε αεράτοι και απρόβλεπτοι. Για αυτό είναι καλή εποχή να επενδύσετε πάνω σε συνεργασίες που μπορεί να συνδυάζονται και με προσωπική σχέση. Θα έχετε άμεσα αποτελέσματα και θα δείτε ότι αναβαθμίζεστε. Αν σας παιδεύει ένας μεγαλύτερος Σκορπιός και παίζει σοβαρό ρόλο στην ζωή σας, μην τον αρνηθείτε. Δείτε τα καλά που σας δίνει και γενικά αυτά που παίρνετε αυτή την περίοδο από τους άλλους. Από Τρίτη θα έχετε και ένα καλό νέο από μια ομάδα όπου αν είστε ελεύθεροι θα ενδώσετε σίγουρα σε ένα ξεχωριστό άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ανάγκη αυτή την εποχή να αγαπηθείτε για αυτό προσφέρετε απλόχερα τις υπηρεσίες σας και τις συμβουλές σας. Αγορά ρούχων και γενικά θέματα καλλωπισμού θα σας απασχολήσουν και κυρίως αν σχετίζεστε με ένα λαμπερό πρόσωπο θα σας μπει το μικρόβιο του ανταγωνισμού αλλά και της πρωτιάς. Ο Υδροχόος θα σας απασχολήσει περισσότερο από την Δευτέρα βράδυ και μετά. Αλλά χρειάζεται να είστε πολύ σίγουροι για να προχωρήσετε μαζί του. Σταθερά πάντως διεκδικείτε και δεν βγαίνετε εκτός αν έχετε κάποια αποτυχία ή αργοπορία στην εξέλιξη μιας νέας σχέσης. Την Πέμπτη θα είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr