Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 22 έως 26 Οκτωβρίου;

ΚΡΙΟΣ

Έχετε ανοίξει όλα σας τα χαρτιά και κάνετε κινήσεις για να κερδίσετε τον χαμένο σας χρόνο. Πολλά πράγματα έχουν αρχίσει και μπαίνουν στην θέση τους. Οι μάσκες πέφτουν και έτσι και εσείς ξεχωρίζετε από πού θα πρέπει να φυλαχτείτε και από πού όχι. Αν σχετίζεστε με Ζυγό θα δείτε ότι όλα θα μπουν σε μια τάξη και κυρίως από τέλος του μήνα θα αλλάξουν οι συνθήκες και θα βιώσετε όλα τα καλύτερα. Για αυτό μην απογοητεύεστε αν οι συνθήκες τώρα δεν σας φαίνονται ευνοϊκές. Αλλάζει βέβαια το τοπίο με την γνωριμία με έναν Παρθένο που θα είναι έτοιμος να σας διδάξει άλλα πράγματα, και πάνω από όλα να σας σταθεί σε όλα σας τα θέματα. Αναγκαστικά χρειάζεται σε κάποια πράγματα να οπισθοχωρήσετε και να μην κάνετε πόλεμο γιατί και από αυτό δεν κερδίζετε κάτι. Ο Τοξότης μπορεί να σας κερδίσει και να σας κάνει να ξεχάσετε πολλά από τα προβλήματά σας με το χιούμορ του και το άνοιγμα επικοινωνίας. Η μυστικότητα ενός Σκορπιού θα σας κουράσει, αλλά έτσι είναι ο τύπος του: αποδεχτείτε τον και θα αφού σας δίνει τόσα πολλά, υποχωρήστε. Καλή περίοδος για σας από 22/10 έως και 24/10 να έρθετε πιο κοντά, κυρίως εσείς που έχετε κάποια διαφωνία με τον/την σύντροφό σας, μέσα από φιλικό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάει κάπως περίεργα η εβδομάδα σας. Ο λόγος για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο αλλά και του τρίτου δεκαημέρου, γιατί θα είσαστε δυσαρεστημένοι από συμπεριφορές και ίσως κατηγορήσετε τον/την σύντροφό σας για αδιαφορία ή απόσταση. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λέτε, απλά μπορεί εσείς να βιώνετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις εντός σας και τα πράγματα να τα βλέπετε κάπως οξυμένα. Καλό είναι να μην ανακατέψετε οικονομικά με την σχέση σας, γιατί εκεί θα υπάρχουν προβλήματα κυρίως για εσάς που δεν είσαστε σύντροφοι από γάμο ή συμβίωση και δεν μοιράζεστε τόσα πολλά πράγματα. Είναι πάντως σημαντικό να παρατηρείτε τα συναισθήματά σας για να ανακαλύψετε τι σας φταίει, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Υδροχόο, θα βρεθείτε προ αδιεξόδου και αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα υπάρχει ένα μπλοκάρισμα που θα χρειαστεί μεγάλη εξυπνάδα αλλά και συγκράτηση από την πλευρά σας για να λυθεί. Αλλιώς μπορεί να ειπωθούν και λόγια που σχετίζονται με κάποια πράγματα που σας είχαν ενοχλήσει από το παρελθόν και θα τα πείτε μαζεμένα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να είσαστε χαλαροί και να μετακινηθείτε από θέσεις απολυτότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχολείστε πολύ με τις υποθέσεις των άλλων και αυτό σας κάνει αρκετά μαχητικούς αλλά και επιθετικούς σε ακραίες περιπτώσεις. Το ιδεολογικό σας υπόβαθρο μπορεί να γίνει υπερβολικά έντονο και ισχυρό και αυτό εν μέρει να σας φανατίσει. Ο Τοξότης είναι κοντά σας αλλά μπορεί να έχετε και κάποιες ενστάσεις για το πρόσωπό του επειδή νιώθετε πίεση από την πλευρά του. Ευτυχώς τα πράγματα καλμάρουν και κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Ιχθύ, θα έ

Keywords
Τυχαία Θέματα