Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 8 έως 12 Οκτωβρίου;

ΚΡΙΟΣ

Τώρα επιτέλους αναπνέετε και νιώθετε και αρκετά ανακουφισμένοι. Η ζωή σας θα προχωρήσει κανονικά και η προσωπική σας σχέση θα είναι πιο ήρεμη και ανεξάρτητη, αφού τα εμπόδια που είχαν μπει μπροστά σας έφυγαν τελείως. Θα διαπιστώσετε τώρα που θα κάνετε τον απολογισμό σας ότι αρκετά άτομα έφυγαν από κοντά σας, αλλά τελικά έμειναν αυτά που άξιζαν. Καλό είναι αυτό, γιατί το τοπίο ξεκαθάρισε. Ο Παρθένος επιμένει με τον τρόπο του να σας πολιορκεί. Εσείς δεν είσαστε σίγουροι αλλά μάλλον θα το προσπαθήσετε γιατί μπορεί να σας έχει γίνει και απαραίτητος με την αφοσίωση στο πρόσωπο σας. Ο Σκορπιός σίγουρα σας γοητεύει και οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας δείξει άλλα κομμάτια της ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα που θέλετε να βάλετε όλα τα πράγματα που δεν είναι σωστά, κατά την γνώμη σας, στην θέση τους. Το ζητούμενο είναι να μην γίνουν λάθη ή να μην αποκόψετε κάποιο πρόσωπο από την ζωή σας από υπερβολική ευθιξία. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να περνάτε ήδη μια κρίση στην προσωπική σας ζωή και να το ερμηνεύετε διαφορετικά από την αλήθεια. Καλό είναι να κοιτάξετε κατάματα το πρόβλημα και να το παραδεχτείτε πρώτα στον εαυτόν σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Σκορπιό, μπορεί να σας απασχολήσουν και οικονομικά θέματα. Από την άλλη όμως, έχετε κρατήματα που δεν σας υποχρεώνουν να φέρετε τα πράγματα στα άκρα. Μια νέα γνωριμία με Παρθένο ή Ιχθύ θα σας γλυκάνει και θα σας φέρει ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε ένταση και προσπαθείτε να μην μπείτε σε ανταγωνισμό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρόλο αυτά, το πάθος υπάρχει και κυρίως με έναν Παρθένο ή Τοξότη τον οποίο όμως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Ο Ζυγός σας πηγαίνει καλύτερα γιατί δεν σας κοντράρει και επικοινωνείτε πιο εύκολα. Μην αναλώνεστε όμως σε πράγματα που δεν έχουν ουσία, γιατί μετά δεν θα έχετε ενέργεια για κάτι παραπάνω. Στις 12/10 μπορεί να υπάρξουν πρακτικές δυσκολίες οπότε διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανεβάζετε τον πήχη ψηλά και ένα άτομο σε μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να σας σαγηνέψει. Χρειάζεστε κάλυψη συναισθηματική αλλά μερικές φορές καταπιέζετε το πρόσωπο που σχετίζεστε, γιατί νιώθετε ότι δεν παίρνετε αυτό που σας ανήκει. Μια αιφνίδια γνωριμία μέσα στον εργασιακό σας χώρο, από άτομο όμως που είναι έξω από εκεί, θα κάνει την καρδιά σας και πάλι να κτυπάει τρελά και δυνατά. Έχετε την επιθυμία να ανοίξετε το σπίτι σας σε κάποιους εκλεκτούς λίγους φίλους σας.

ΛΕΩΝ

Μετά την Αφροδίτη που ήταν στο ζώδιο σας, έχετε αδρανήσει και βρίσκετε όλο κουσούρια στον σύντροφό σας. Καλό είναι να σταματήσετε να δημιουργείτε καβγάδες ή να έχετε ένα πρόβλημα το οποίο δεν σας αφήνει να χαρείτε. Αφήστε τον εαυτόν σας ελεύθερο και μην τον κλείνετε μέσα σε πεποιθήσεις μοναχικές και απόλυτες. Ο Άρης που μπαίνει στον Τοξότη σας ενεργοποιεί θετικά και επιτέλους θα κινηθείτ

Keywords
Τυχαία Θέματα