Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 10/6 έως 9/6



ΚΡΙΟΣ

Το ταυ τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στα παρορμητικά επηρεάζει το ζώδιό σας και εντείνει την αμετροέπεια και, γενικότερα, την τάση σας να «ανάβετε» εύκολα και, συχνά, αλόγιστα. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα όταν νιώσετε νευριασμένοι, γιατί μπορεί να πείτε ή να κάνετε πράγματα για τα οποία να μετανιώσετε αργότερα. Μην ξεχνάτε

ότι οι εντάσεις είτε στο χώρο της δουλειάς είτε στην οικογένεια θα σας ρίξουν ακόμη περισσότερο ψυχολογικά.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους θα ανοίξει έναν κύκλο περισσότερης εξωστρέφειας αλλά και αμετροέπειας. Ο Δίας στους Διδύμους θα σας δώσει ευκαιρίες για να προβληθείτε, να κάνετε χρήσιμες δημόσιες σχέσεις, να ταξιδέψετε, να το ρίξετε έξω. Αν είστε συγγραφείς ή ασχολείστε με επαγγέλματα που χρησιμοποιούν το λόγο ως εργαλείο τους, θα έχετε αρκετές εμπνεύσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Η αλήθεια είναι ότι θα κουράζεστε πάρα πολύ στη δουλειά καθώς θα αναγκαστείτε να υπερβείτε κατά πολύ τα όρια της αντοχής σας και θα χάνετε πολλή ενέργεια. Να προσέχετε τη διατροφή σας και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε.

Κρατάμε το καλό: Με το τρίγωνο του Ήλιου και του Κρόνου σας δίνεται η ευκαιρία να προβληθείτε, να δώσετε δείγματα δουλειάς, να κάνετε δημόσιες σχέσεις με σκοπό να τις εξελίξετε σε συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σας και μπαίνει στους Διδύμους. Μέσα από αυτό το περιβάλλον θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών σας, το πώς αντιμετωπίζετε το θέμα περιουσία, το σύστημα αξιών σας. Εσείς, από τη φύση σας, είστε άτομα που γνωρίζετε καλά τους τρόπους να εξοικονομείτε χρήματα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βάζετε φραγμούς στην τάση σας για σπατάλες. Επίσης, με το Δία στους Διδύμους, μέσα σε ένα χρόνο, δεν αποκλείεται να μεθοδεύσετε τις καταστάσεις έτσι ώστε να αυξήσετε τους πόρους σας.

Με τον Ερμή στον Καρκίνο να συμμετέχει σε ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ταξίδια και να προσέχετε στις μετακινήσεις σας γιατί δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε πάρα πολύ. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να μην αναμειχθείτε σε καβγάδες με γείτονες, θείους, θείες, ξαδέλφια γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα και θα στεναχωρηθείτε.

Προσέχετε για να έχετε: Η τάση σας να χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας, μπορεί να σας εξωθήσει στο να κάνετε ή να πείτε πράγματα που θα στραφούν εις βάρος σας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι.

Κρατάμε το καλό: Με το τρίγωνο του Ήλιου και του Κρόνου, θα βελτιωθούν τα θέματα που σας αφορούν στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας και ρίχνει τους προβολείς του επάνω σας. Η διέλευσή του στο ζώδιό σας θα κρατήσει ένα χρόνο και μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας κάνει πιο αμετροεπείς απ' ότι είστε συνήθως, θα εντείνει τις εγωιστικές και εγωκεντρικές σας τάσεις και δεν αποκλείεται να σας προσθέσει κάποια κιλάκια. Ωστόσο, τα θετικά του είναι ότι θα σας οπλίσει με περισσότερη αισιοδοξία και διάθεση για ζωή ενώ δεν αποκλ

Keywords
Τυχαία Θέματα