Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Ένα... πέπλο μυστηρίου καλύπτει σήμερα τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά ζητήματα. Η καχυποψία εναλλάσσεται με την εμπιστοσύνη και το γκρίζο μετατρέπεται σε μαύρο και τούμπλαλιν. Η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη δικαιοσύνη και το εξωτερικό ενώ το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα θολώνει για τα καλά τα νερά. Ας είστε επιφυλακτικοί τόσο σε αυτά που λέγονται όσο και σε αυτά που μεταφέρονται. Αν όμως ασχολείστε με ένα αντικείμενο που η έμπνευση και η φαντασία είναι

απαραίτητα, τότε θα συλλάβετε ιδέες που θα σας κάνουν να πετάτε στα σύννεφα.




ΚΡΙΟΣ

«Έντονη επιθυμία»

Η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και πολλοί θα αισθανθείτε μια έντονη έλξη για να κάνετε πράγματα με πάθος. Σε θέματα επικοινωνίας, ίσως υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις ή κάποια μηνύματα παρερμηνευθούν. Προσέχετε πώς θα πείτε κάποιες απόψεις σας που αφορούν τη ζωή των άλλων γιατί ίσως κάποιοι αισθανθούν ότι τους κατηγορείτε και αυτό δεν θα βοηθήσει κανέναν. Οι γεννημένοι του 1990 θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο που ανοίγει τους πνευματικούς σας ορίζοντες.


ΤΑΥΡΟΣ

«Με ακούς;»

Σήμερα, ίσως έχετε την τάση να επιβάλλετε τις απόψεις σας σε ανθρώπους που πιστεύετε ότι συμπεριφέρονται αρνητικά. Ωστόσο, η απολυτότητα ίσως φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα για αυτό μην κάνετε στους άλλους αυτό που δεν αρέσει να κάνουν σε εσάς. Σήμερα, ίσως ακούσετε κάποιους ψιθύρους από τη ψυχή σας που αν δεν δώσετε τη δέουσα σημασία, ίσως βρεθείτε σε κάποια μπερδεμένη κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1981 θα θελήσετε να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ποιός λέει αλήθεια;»

Σε θέματα εργασίας, ίσως χρειαστεί να βολιδοσκοπήσετε κάποιες καταστάσεις, προκείμενου να σχηματίσετε μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα προτού προβείτε σε κάποιες ενέργειες. Ωστόσο, αποφύγετε να βασιστείτε σε αυτά που θα σας πουν οι άλλοι γιατί ίσως έχουν κάνει μια λανθασμένη εκτίμηση. Επιπλέον, αποφύγετε σήμερα να κάνετε κάποια συμφωνία ή να υπογράψετε κάποια σύμβαση ή συμβόλαιο. Οι γεννημένοι του 1972 θα ακούσετε τη φωνή της λογικής όσον αφορά ζητήματα οικογένειας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μικρό καλάθι»

Σήμερα, παραδίνεστε στο πάθος της ηδονής που σας προσφέρει μια σχέση, ένα χόμπι ή μια δημιουργική ασχολία . Συγχρόνως, ίσως κάποιες ζήλιες αποτελέσουν το αλατοπίπερο του έρωτα σας. Σε επαγγελματικά ζητήματα, πολλά πράγματα δεν είναι όπως λένε κάποιοι ή φαίνεται στα χαρτιά για αυτό μην βιαστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα. Οι γεννημένοι του 1978 θα ενθουσιαστείτε με τον ερχομό ενός νέου προσώπου στη ζωή σας.


ΛΕΩΝ

«Τι θέλει να πει ο ποιητής;»

Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας τα κρύβετε, καθώς νιώθετε ότι διαφορετικά ίσως φανείτε ή γίνετε ευάλωτοι. Θα δείξετε ισχυρή θέληση να ελέγξετε κά

Keywords
Τυχαία Θέματα