Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν άμεσα όπως επιθυμείτε, μπορείτε σίγουρα να κινηθείτε διπλωματικά, βελτιώνοντας πρωτίστως τις δημόσιες σχέσεις σας. Οι επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα θα σας ανάψουν και το πράσινο φως για τη συνέχεια. Κι αν τυχόν υπάρχει μια αμφιταλάντευση ή ακόμα και αμφισβήτηση των επιλογών σας, είτε από άλλους είτε ακόμη κι από εσάς τους ίδιους, να θυμάστε πως «στη ζωή δεν παίρνεις αυτά που αξίζεις αλλά αυτά που

διαπραγματεύεσαι». Παλέψτε το λοιπόν!

ΚΡΙΟΣ

«Προχωρήστε εκεί που θέλετε»

Σήμερα, είναι μια ιδανική μέρα για να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, αναλαμβάνοντας δράση και πιθανόν έχοντας τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Ίσως κάποια πράγματα καθυστερήσουν ή σας βάλλουν σε ένα δίλημμα αλλά δεν θα κρατήσουν πολύ και σύντομα θα πάρουν το δρόμο τους. Ό έρωτας πνέει με τα πανιά ενός ζεστού αέρα. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως χαλάσετε κάποια χρήματα για ανάγκες του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

«Συμφωνίες»

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο έχετε τη βοήθεια να επιτύχετε σε κάποιες συναλλαγές, αξιοποιώντας πληροφορίες ή ακόμα και γνωριμίες κοντινών σας προσώπων. Επαγγελματικά, η συνεργασία θα αποδειχθεί πολύ σημαντική, αφού θα βοηθήσει, πέρα από το να δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα, να αυξηθεί και η παραγωγικότητα. Θέματα ακίνητης περιούσιας και οικίας ίσως απαιτήσουν κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Οι γεννημένοι του 1971 θα ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μεγαλύτερες ανάγκες»

Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να κάντε συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν κάποια εξουσία. Παράλληλα, αισθηματικά ίσως διστάσετε να κάνετε κάποιο βήμα μέχρι να το ξανασκεφτείτε και να δείτε ότι καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν προσπαθήσατε. Κάποιοι ίσως χρειαστεί να βγάλετε από την άκρη κάποια χρήματα. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως κάνετε ένα ταξίδι με φίλο ή κοντινό πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»

Όσον αναφορά οικογενειακά ζητήματα υπάρχει μια αναποφασιστικότητα και ίσως θελήσετε τη συμβουλή κάποιου άλλου για να κάνετε μια επιλογή. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας προσκαλεί στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να μην αποχωρίζεστε ένα όμορφο αξεσουάρ. Οι γεννημένοι του 1986 πολύ πιθανόν να ευνοηθείτε οικονομικά από τη μετακίνηση κάποιου άλλου.

ΛΕΩΝ

«Η συμβολή των άλλων είναι απαραίτητη»

Αν έχετε σκοπό να ζητήσετε μια χάρη, ίσως είναι καλό να δείξετε ότι είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάποια υποχώρηση, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό που θέλετε. Η παρουσία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο ευνοεί τόσο μετακινήσεις όσο και συζητήσεις που σχετίζονται με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Παράλληλα, σήμερα θα κάντε κάποιες κινήσεις με στόχο να επιταχυνθούν οι εξελίξεις κάποιων υποθέσεων. Οι γεννημένοι το

Keywords
Τυχαία Θέματα