Πώς θα είναι το Σαββατοκύριακο για τα ζώδια;

Δείτε πως θα περάσετε καλύτερα αυτό το τριήμερο

Τώρα που έχει ξεκινήσει για τα καλά το καλοκαίρι, αφεθείτε όσο μπορείτε από τα προβλήματα της καθημερινότητας γιατί τελικά και να τα σκέπτεστε, δεν κάνετε τίποτε. Μάλλον επιβαρύνεστε χωρίς λόγο, αφού μερικές φορές δεν μπορούμε να λύσουμε πράγματα επί τόπου. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζήσετε το τώρα και να εμπιστευτείτε το σύμπαν ότι κάτι καλό θα σας συμβεί.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ ερωτισμός υπάρχει γύρω σας. Σίγουρα αυτό γίνεται με την βοήθεια

ενός Λιονταριού ή Υδροχόου που μπορεί να το γνωρίσατε από το παρελθόν και τώρα να ξαναγυρίζει στην ζωή σας και να σας δημιουργεί μεγάλες αναστατώσεις. Οικονομικά, θα κερδίσετε με το σπαθί σας μια δουλειά και κυρίως από πωλήσεις ή από ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Λειτουργείτε με την πίεση να τελειώσετε κάποια πράγματα που θέλετε και ίσως εκεί να γίνουν λάθη που θα προέρχονται από την απόλυτη θέση που κρατάτε και κυρίως από τις συζητήσεις που κάνετε με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο. Η οικονομική συνεργασία με ένα Ζυγό θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από την βαρετή καθημερινότητα και να δημιουργήσετε νέα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε στα μέσα και στα έξω. Γενικά νοιώθετε καλά γιατί έχετε πάρει σημαντικές αποφάσεις που ευτυχώς τις στηρίζετε αυτή την περίοδο. Η σχέση με ένα Σκορπιό μπορεί να σας δημιουργήσει ένα ανεξέλεγκτο πάθος γιατί βγαίνει στην επιφάνεια το βαθύ ερωτικό σας κομμάτι. Τα λόγια κάποιων ατόμων μπορεί να σας επηρεάσουν βαθιά και να αλλάξετε τρόπο σκέψης και ζωής. Ένας Παρθένος στις 22/7 θα σας δημιουργήσει ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εντοπίζετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και ευτυχώς βλέπετε ότι μπορείτε να επιτύχετε γιατί είστε σε δημιουργική φάση. Μπορεί να πιεστείτε από έξοδα που δεν είναι ακριβώς αναγκαία αλλά εσείς να θέλετε να δώσετε μια πινελιά παραπάνω στην ζωή σας. Στις 22/7 θα έρθετε πάρα πολύ κοντά με έναν Παρθένο ή Ιχθύ.

ΛΕΩΝ

Ένα ταξίδι θα σας κάνει να μεταλλάξετε τις απόψεις σας και να δείτε την ζωή πιο χαλαρά και όμορφα. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό θα σας κάνει να νοιώσετε ότι είστε το κεντρικό πρόσωπο στην ζωή του και έχει ανάγκη να παίρνετε εσείς τις αποφάσεις και για τους δυο. Επειδή μπορεί να σας κουράζουν οι λεπτομέρειες και να μην σας αφήνουν να δείτε τον άλλον όπως είναι, καλό είναι να αφεθείτε και να εστιαστείτε στην ουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σχέση με ένα Δίδυμο σας υποχρεώνει σε κάποιες σταθερές συμπεριφορές που σας κουράζουν. Εσείς πρακτικότητα, αυτός διανόηση, κάπου υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα μεταξύ σας και σε ένα θέμα πιάνεστε μεταξύ σας και σε ένα άλλο όχι. Αυτό σας δημιουργεί ανασφάλεια και σας δίνει την αίσθηση ότι δεν μπορείτε εύκολα να είσαστε μαζί. Με υπομονή πάντως κερδίζεται η σχέση και στο τέλος θα τα πάτε πολύ καλά. Στις 22/7 θα νοιώσετε πολύ καλύτερα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα θα σας πάνε πάρα πολύ καλά. Ακόμα και ένας

Keywords
Τυχαία Θέματα