Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Τι επιφυλάσσουν για σας τα άστρα από τις 30/11 έως και τις 2/12;

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Ανταποκρίνεστε τελικά με άνεση σε όλους και όλα γύρω σας. Ένα ταξιδάκι μπορεί να σας ωφελήσει αλλά μην περιμένετε και πολλά χειροπιαστά αποτελέσματα. Για να γίνει κάτι θετικό αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να είστε πιο επικεντρωμένοι και ο στόχος συγκεκριμένος και μέσα στα επιτρεπόμενα πλαίσια. Οικογενειακές υποχρεώσεις και συνθήκες κάπως δύσκολες θα σας προβληματίσουν το Σαββατοκύριακο αλλά, αν ρίξετε φως

στα δύσκολα σημεία σας, τότε δυναμώνετε και γίνεστε ικανοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Γενικά, για να εμπιστευτείτε χρειάζεστε περισσότερο να δουλέψετε την ευαίσθητη πλευρά σας και να προσεγγίσετε τους γύρω σας με μεγαλύτερο συναίσθημα. Το να καθίσετε να φτιάξετε το δέντρο σας ή να μείνετε με τους δικούς σας ανθρώπους θα σας ηρεμήσει.


ΤΑΥΡΟΣ

Βλέπετε ότι οι υποθέσεις σας προχωράνε, παρόλο που έχετε διασπαστεί σε πολλά κομμάτια για να ανταπεξέρθετε σε ανάγκες που αυτή την περίοδο σας έχουν περικυκλώσει, επειδή έχετε τη διάθεση να είστε πιο πειθαρχημένοι και να εκτελείτε με ακρίβεια αυτό που έχετε βάλει κατά νου. Θα πετύχετε τον στόχο σας με ευκολία και άτομα της οικογένειας σας θα σας δώσουν χαρά και ισορροπία. Μια επικοινωνία που θα έχετε με συγγενικό πρόσωπο θα σας φέρει πιο κοντά και θα του δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, κυρίως με έναν Καρκίνο ο οποίος σας βοηθάει αυτό το διάστημα. Το ένστικτό σας αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ δυνατό και οι ιδέες που θα σας κατέβουν θα είναι πολύ ωφέλιμες και για τα οικονομικά σας θέματα. Ο Σκορπιός στον χώρο της δουλειάς σας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του το Σαββατοκύριακο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Κυρίως την Παρασκευή θα είστε διασκορπισμένοι και με πολλές υποχρεώσεις και αυτό σας ικανοποιεί γιατί είστε άνθρωποι πολυδιάστατοι και πολύπλευροι. Από το Σάββατο θα γίνετε πιο συγκεκριμένοι και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις πιο ευαίσθητες χορδές σας που είναι η οικογένεια και θα λύσετε ένα οικονομικό σας θέμα που σχετίζεται ακόμα και με ένα οικογενειακό ακίνητο. Τα βάρη που έχετε κυρίως σε υποχρεώσεις προς τρίτους θα τα ξεφορτωθείτε πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε, αρκεί να μην είστε αρνητικοί και να πιστεύετε ότι δε θα βρεθεί λύση. Σίγουρα ένα άτομο με ισχυρές γνωριμίες θα σας βοηθήσει γιατί θα σας ανταποδώσει μια δική σας βοήθεια από το παρελθόν. Μην ξεχνάτε, ο Δίας που είναι στο ζώδιό σας μπορεί να σας φέρει από το πουθενά ένα άνοιγμα τύχης, αρκεί να το πιστεύετε, κυρίως στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Ο Αιγόκερως θα βρει την ευκαιρία να σας δείξει κάποιες από τις αξίες του που προσπαθεί αρκετές φορές να σας περάσει και εσείς μπορεί να μην τις αντιλαμβάνεστε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή θα είναι μια ημέρα που μπορεί να σας κουράσει αρκετά γιατί έχετε πολλά πράγματα να κάνετε τα οποία σας βγάζουν μερικές φορές έξω από τα δικά σας δεδομένα. Για αυτό μερικοί από εσάς θα έχετε

Keywords
Τυχαία Θέματα