And what about… Ρομέρο;

Στο Δ.Σ της ΕΟΠΕ συζητήθηκε και η περίπτωση έκδοσης δελτίου του Γιασέρ Ρομέρο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με την Ομοσπονδία να στέλνει πίσω στην ΕΣΑΠ το θέμα αφού αφορά την Ολομέλεια της Λίγκας.

Τελευταίως, παρατηρείται ιδιαίτερη σύγχυση αρμοδιοτήτων στην ΕΣΑΠ, κάτι που δεν είναι ενθαρρυντικό για τη μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ. Τελευταίο «κρούσμα»

είναι η υπόθεση του Κουβανού, Γιασέρ Ρομέρο, ο οποίος περιμένει υπομονετικά όπως και ο ΠΑΟΚ για να δει αν τελικά θα βγάλει δελτίο με στόχο να βοηθήσει άμεσα το Δικέφαλο.

Η Ολομέλεια της ΕΣΑΠ την περασμένη εβδομάδα δεν αποφάσισε σχετικώς και πέταξε το… μπαλάκι στην ΕΟΠΕ. Η τελευταία φαίνεται αναρμόδια να αποφασίσει για ένα ζήτημα που έχει να κάνει με τη Λίγκα, η οποία βασίζεται σε δικούς της κανονισμούς.Το θέμα συζητήθηκε και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, η οποία και αποφάσισε να στείλει σχετική επιστολή στην ΕΣΑΠ εξηγώντας της ότι είναι δεν είναι στις αρμοδιότητές της να αποφασίσει για το αν θα περάσει η μεταγραφή του Λινς ως αντικατάσταση προκειμένου να βγει δελτίο και να μην χρειαστεί ο Δικέφαλος να περιμένει τη δεύτερη μεταγραφική περίοδο.

Η Ολομέλεια της ΕΣΑΠ έχει προσπαθήσει και στο πρόσφατο παρελθόν να βάλει την ΕΟΠΕ σε υποθέσεις που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων της, όπως στην υπόθεση Σαρατσένι αλλά και στην υπόθεση Χριστοφιδέλη. Κάτι που έχει ενοχλήσει το Δ.Σ αλλά και τον πρόεδρο, Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Εξάλλου, με αυτά και μ'αυτά γεννάται το ρητορικό ερώτημα: αν ακόμα και για τέτοια ζητήματα αποφάσιζε η Ομοσπονδία, τότε ποια η έννοια της ύπαρξης της ΕΣΑΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα