Eκλογές 2012: Το ξύλο βγήκε απ΄ τη... Βουλή (photos+videos)

09:23 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Είστε υπέρμαχοι της άποψης ότι το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο; Το Onsports, ανήμερα των εκλογών επιχειρεί να σας αλλάξει άποψη. Το ξύλο βγήκε απ' τη Βουλή. Ευτυχώς ή μήπως... δυστυχώς;

Οι εικόνες από το κοινοβούλιο της Ταϊβάν, με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ν’ ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές με τους αντίστοιχους της αντιπολίτευσης, προκάλεσαν έκπληξη σε όλους μας, στη δεκαετία του '90.

Οξύθυμοι όσο λίγοι, έκαναν την αρχή και κατόρθωσαν να...

μεταδόσουν το μικρόβιο της κοινοβουλευτικής βίας ακόμα και σε ευρωπαϊκά κράτη, όπου ο πολιτισμός είναι το κυρίαρχο στοιχείο που διακρίνει τους βουλευτές (βεβαίως, βεβαίως...).

Από την πλευρά μας, ως Έλληνες πολίτες έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σχεδόν τα πάντα από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους μας. Εκτός απ' το να παίζουν... ξύλο. Τουλάχιστον όχι ακόμα, αφού πρόσφατα εκσφενδονίστηκε ένα... μνημόνιο και αυτό θεωρήθηκε δείγμα ασέβειας προς τη Δημοκρατία. Ατιμο πράγμα η έλλειψη σεβασμού...

Το εν λόγω φαινόμενο της... κλωτσοπατινάδας έχει μετακομίσει τα τελευταία χρόνια τόσο σε ευρωπαϊκά κοινοβούλια, όσο και σε εκείνα της Λατινικής Αμερικής. Οι εικόνες έκαναν το γύρο του κόσμου και προκαλούν σοκ. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι θα έπαιζαν μπουνιές οι εκλεγμένοι από το λαό βουλευτές στην Ιταλία, στην Τουρκία ή ακόμα και στην Ουκρανία;

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα videos από τη δράση των Βουλευτών-μποξέρ της Ταϊβάν στο youtube είναι δεκάδες και μάλιστα, πολλά εξ αυτών έχουν «επενδυθεί» μουσικά με το διάσημο soundtrack της ταινίας, Rocky, Gonna Fly Now, χάριν αστεϊσμού.

Το Onsports σας θυμίζει τα πιο... τρανταχτά περιστατικά.

ΤΑΪΒΑΝ

Οι βουλευτές της Ταϊβάν έχουν τα πρωτεία σε ό,τι αφορά στην... πυγμαχική δράση εντός του κοινοβουλίου της χώρας της ανατολικής Ασίας. Τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί είναι δεκάδες, κάτι το οποίο μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στο youtube. Εκεί μπορεί να δει κανείς ό,τι συμβαίνει στα ρινγκ. Χωρίς ίχνος υπερβολής...

{youtube}mbSvPtyCoEs{/youtube}

{youtube}voJ9c0BKJrY{/youtube}

{youtube}g10PAsvZFoQ{/youtube}

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Η Νότια Κορέα δεν απέχει πολύ από την Ταϊβάν. Οι βουλευτές της Δημοκρατίας της Κορέας, όπως είναι η επίσημη ονομασία της χώρας, πιάστηκαν στα χέρια πριν δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια μιας έντονης διαφωνίας για τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους.

Πολλοί αντιπολιτευόμενοι βουλευτές συγκρούστηκαν με μέλη του κυβερνώντος κόμματος, ενώ έδρανα και καρέκλες εκτοξεύθηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις.

{youtube}XHMrgwAuJ_U{/youtube}

ΙΤΑΛΙΑ

Τον περασμένο Οκτώβριο επικράτησε ένταση μεταξύ των βουλευτών της Λίγκας του Βορρά με τους αντίστοιχους του κόμματος της αντιπολίτευσης FLI, του Τζιανφράνκο Φίνι. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του τελευταίου σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η γυναίκα του αρχηγού της Λίγκας του Βορρά, Ουμπέρτο Μπόσι πήρε πρόωρη σύνταξη, ως δασκάλα, στα 39 της.

Οι βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια και κάποιοι πρόλαβαν να ρίξουν και

Keywords
Τυχαία Θέματα