Euro 2012: Αγόρασε και εσύ οπαδούς, μπορείς!

Νέα διάσταση στον όρο του «πουλημένου» έδωσαν Βέλγοι οπαδοί, θέτοντας εαυτούς προς πώληση σε ομάδες που θα πάρουν μέρος στο ερχόμενο Euro!

Δεν γεμίζεις ούτε ταξί; Η εξέδρα σου θυμίζει εκκλησία; Πας να πανηγυρίσεις με τον κόσμο και το μόνο που αντικρίζεις είναι άδεια καρεκλάκια; Μη στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι!

Από τη στιγμή που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν εξασφάλισαν την παρουσία τους στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ο Βέλγος οπαδός είναι εδώ για σένα! Θα φωνάξει για σένα ακόμα και αν είσαι ο ορκισμένος εχθρός του, θα υψώσει τη σημαία σου, θα μάθει τον εθνικό σου ύμνο

και αν σκάσεις και το κατιτίς παραπάνω, μέχρι και μπάχαλα είναι διατεθειμένος να κάνει για πάρτη σου! Αν μάλιστα αποκλειστείς, θα λυπηθεί μαζί σου για 24 ώρες και μετά σαν καλός μισθοφόρος (sic) θα βρει παρηγοριά σε άλλη εξέδρα!

Για του λόγου το αληθές διαβάστε τη… συλλεκτική αγγελία που δημοσιεύτηκε στο «Ebay» για το ευφάνταστο αυτό εγχείρημα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στη UNICEF:

«Στη διάρκεια του Euro 2012 όλα τα μέλη του γκρουπ μας στο Facebook θα υποστηρίξουν τη χώρα εκείνου που θα κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά - ή την εθνική ομάδα που θα επιλέξει εκείνος. Ακόμα και αν είναι η Ολλανδία.

Θα παρακολουθούμε τα παιχνίδια, θα φοράμε τα χρώματα, ίσως αγοράσουμε τη σημαία και μάθουμε και τον εθνικό ύμνο. Επιπλέον, θα σταλούν στον πλειοδότη σχετικές φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να της δημοσιεύσει στη δική του ιστοσελίδα. Ελαφρύς χουλιγκανισμός είναι διαθέσιμος με έξτρα χρέωση.

Μπορούμε, για παράδειγμα, να κλωτσήσουμε ένα περιστέρι ή να καπνίσουμε σε μια περιοχή που απαγορεύεται - αν αυτό ευχαριστεί τον αφέντη μας. Αν και όταν η ομάδα αποκλειστεί, θα πενθήσουμε για 24 ώρες και μετά θα θέσουμε ξανά τους εαυτούς μας προς πώληση στο Ebay. Ελπίζοντας να έχουμε στη σύνθεσή μας και τον προηγούμενο νικητή, μιας κι εκείνος θα είναι πλέον “ορφανός” από ομάδα»...

Keywords
Τυχαία Θέματα