Τεόντοσιτς: «Δεν θέλω να χάσω στο Final 4»!

11:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ολυμπιακός είναι στην καρδιά του Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης (11-13/05) δεν θέλει να ηττηθεί από κανέναν, όπως δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Τεόντοσιτς απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών

του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βελτίωση που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, αλλά και στην ομάδα που αναδείχθηκε (2007-2011), τον Ολυμπιακό.

«Είμαι πιο ώριμος τώρα. Μεγαλώνω και ευτυχώς γίνομαι εξυπνότερος. Παίζω σε έναν εξαιρετικό σύλλογο. Έχω και δίπλα μου σπουδαίους παίκτες και ανθρώπους που με κάνουν καλύτερο κάθε μέρα. Διασκεδάζω να παίζω για την ΤΣΣΚΑ και δεν σκέφτομαι να πάω αλλού», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ για την παρουσία του με την ερυθρόλευκη φανέλα επισήμανε:

«Πέρασα πολύ ωραία στον Ολυμπιακό και έχω όλο το σεβασμό από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αλλά δεν θέλω να χάσω στο Final 4. Είναι το τουρνουά της χρονιάς και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να το κατακτήσει. Θα είμαι χαρούμενος να συναντήσω τους φίλους μου στον Ολυμπιακό και τον προπονητή, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ελπίζω πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μας υποστηρίξουν στον ημιτελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα