Euro 2012: Με μονόπλευρο ενδιαφέρον

Η Σουηδία αντιμετωπίζει τη Γαλλία με τους «τρικολόρ» να θέλουν απλά την ισοπαλία για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Το ότι είναι από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη στη φετινή διοργάνωση απέδειξε η Γαλλία στα πρώτα της δύο παιχνίδια για τους ομίλους όπου έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Αρχικά αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αγγλία και ύστερα επικράτησε 2-0 της Ουκρανίας.

Πλέον

μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ήττα. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που η Αγγλία επικρατήσει της Ουκρανίας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Κατά τα άλλα, μία ισοπαλία την στέλνει σίγουρα στην επόμενη φάση, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στην άλλη αναμέτρηση.

Από την πλευρά της η Σουηδία έχει ως στόχο να μην αποχωρήσει από τη διοργάνωση με άδεια τα χέρια και θέλει να πάρει τουλάχιστον μία νίκη. Στα παιχνίδια της έδειξε πως είναι αρκετά καλή επιθετικά, ωστόσο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα σε ότι αφορά το κομμάτι της άμυνας.

Ο Έρικ Χάμρεν ξεκαθάρισε πως ο Γιόχαν Ελμάντερ δεν θα αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του αμυντικού, Μίκαελ Λούστιγκ.

Ο Λοράν Μπλαν από την πλευρά του, δύσκολα θα μπορέσει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιοχάν Καμπάιγ ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ουκρανία με τον Γιάν Εμβιλά να παίρνει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Σουηδία – Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα