Euro 2012: Πιστεύει στον τίτλο ο Χόντγκσον

19:03 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Ρόι Χόντγκσον εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο EURO 2012.

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας θα κάθεται ο Ρόι Χόντγκσον ο οποίος καλείται να οδηγήσει τα «τρία λιοντάρια» σε μία καλή πορεία με τον Άγγλο τεχνικό να εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα τελικά του EURO στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της Αγγλίας.

«Είναι

μία περήφανη ημέρα για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η δουλειά και η ευκαιρία να οδηγήσω την Αγγλία στο EURO», ήταν τα πρώτα του λόγια. Ο 64χρονος αναφορικά με την πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση, είπε:

«Μία ομάδα όπως η Αγγλία πηγαίνει σε όλα τα τουρνουά για να τα κερδίσει. Θα είναι δύσκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά ελπίζω να έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας», συνέχισε.

«Αυτό που πρέπει να εξασφαλίσω είναι πως η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμη για τα τελικά. Πραγματικά ανυπομονώ για αυτό».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Γουέστ Μπρομ, Τζέρεμι Πις εμφανίστηκε απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη: «Σίγουρα αυτά τα νέα δεν μας κάνουν χαρούμενους, γιατί σκοπεύαμε να του προτείνουμε νέο συμβόλαιο. Βέβαια, κατανοούμε την επιθυμία του να βρεθεί στην Αγγλία. Κατανοούμε επίσης ότι το μυαλό του θα είναι στην Αγγλία πλέον. Όλοι ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Χόντγκσον για τα τελικά του EURO», είπε από την πλευρά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα