Euro 2012: Προβλημάτισε εκ νέου η Ουκρανία (photos+videos)

23:32 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ανέτοιμη εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά η Ουκρανία η οποία στο Ίνγκλοσταντ της Γερμανίας ηττήθηκε με 2-0 από την Τουρκία στο τελευταίο της τεστ πριν το Euro.

Μεγάλες είναι οι βλέψεις της Ουκρανίας για τα τελικά του Euro 2012 από τη στιγμή που εκείνη διοργανώνει το θεσμό. Η ομάδα του Όλεγκ Μπλαχίν όμως δεν δείχνει τόσο έτοιμη για να μπει στις επίσημες υποχρεώσεις. Οι Ουκρανοί μετά την

ήττα τους με 3-2 από την Αυστρία, ηττήθηκαν εκ νέου από την Τουρκία στη Γερμανία με 2-0 και ο τεχνικός που πέρασε για αρκετά χρόνια από την Ελλάδα θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα στην ομάδα του για την έναρξη απέναντι στη Σουηδία.

Οι Τούρκοι από την πλευρά τους, συνεχίζουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και μετά τη νίκη τους με 3-1 απέναντι στην Πορτογαλία επικράτησαν εκ νέου και απέδειξαν πως άξιζαν μία θέση στο Euro 2012. Ο Ερκίν με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, άνοιξε το σκορ για τους Τούρκους, με τον Πεκτεμέκ στο 70’ να κάνει το 2-0 και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Γκιουνόκ, Άλτιντοπ, Κορκμάζ (78’ Εμρέ), Καγιά 32’ Τοπράκ), Καλτνιρίμ, Σαχίν, Ερκίν (66’ Σαραρέρ), Τουράν (66’ Σανλί), Τοπάλ, Πεκτεμέκ (80’ Μπουλούτ), Τέρε (83’ Μπαϊτάρ).
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιατόφ, Σεβτσούκ, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Μπούτκο (64’ Χούσιεφ), Ροτάν, Αλίεφ (46’ Σεφτσένκο), Κονοπλιάνκα, Γκαρμάας, Ντέβιτς, Μιλέφσκι (66’ Σελέζνιοφ).

{youtube}L_7QDRcTJRs{/youtube}

{youtube}3NxrNcarMRQ{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα