Euro 2012: Ρούνεϊ: «Κανείς δεν θέλει αντίπαλο την Αγγλία»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε πως καμία ομάδα δεν θα ήθελε να βρει απέναντί της την Αγγλία στη συνέχεια του Euro 2012.

Η αισιοδοξία που επικρατεί στο στρατόπεδο της Αγγλίας μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου είναι μεγάλη. Ο σκόρερ των «τριών λιονταριών» στη νίκη επί της Ουκρανίας με 1-0, Γουέιν Ρούνεϊ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια:

«Νομίζω πως γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και για τι είμαστε ικανοί. Ήρθαμε όλοι ενωμένοι

και δουλέψαμε σκληρά και τα πήγαμε πολύ καλά. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια ομάδα που θα ήθελε να μας βρει μπροστά της. Από εδώ και πέρα θα ξεκουραστούμε για λίγο και μετά θα επιστρέψουμε φρέσκοι», είπε αρχικά ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να συνεχίσει:

«Προφανώς, είμαι ενθουσιασμένος από τη νίκη και που σκόραρα. Δεν είχα σκοράρει σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά για αρκετό καιρό και είναι καλό που το κατάφερα. Νομίζω όλη η ομάδα ήταν φανταστική και υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά. Οι οπαδοί μας ήταν εξαιρετικοί και άξιζαν τη νίκη».

Για το παιχνίδι με την Ιταλία, κατέληξε: «Δεν μας αφορά ποιοι αγωνίζονται αλλά το να νικάει η ομάδα. Πλέον θα αντιμετωπίσουμε την Ιταλία. Είναι μία σπουδαία ομάδα, αλλά εμείς είμαστε αισιόδοξοι και ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα