Χότζον: Τυχεροί με την γραμμή

08:22 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Αγγλία επικράτησε 1-0 της Ουκρανίας στο Ντόνετσκ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO 2012 με τους Ουκρανούς να φωνάζουν για το γκολ του Ντέβιτς που δεν μέτρησε, κακώς αφού η μπάλα είχε περάσει την γραμμή όταν την έδιωξε ο Τέρι, με τον Ρόι Χότζον να παραδέχεται πως αυτή την φορά η αγγλική ομάδα στάθηκε τυχερή.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη και την πρόκριση, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Δεν υπάρχει η

τεχνολογία γραμμής ακόμη. Αν η μπάλα πέρασε την γραμμή και δεν μέτρησε το γκολ, ήμασταν τυχεροί, αλλά στο παρελθόν εμείς έχουμε σταθεί άτυχοι σε αντίστοιχες φάσεις απέναντι σε Πορτογαλία και Γερμανία. Σε κάθε περίπτωση ο Τέρι απέτρεψε το γκολ για την ομάδα μας".
Για την πρόκριση της Αγγλίας, ο Ρόι Χότζον δήλωσε: "Δεν ήταν εύκολο το έργο μας. Δεχτήκαμε πίεση από την Ουκρανία, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα μου. Σημασία έχει ότι προχωράμε. Γίνεται πολύς λόγος για τις προσδοκίες για την ομάδα μας. Δεν θα μπω σε αυτή την συζήτηση, εμείς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε και να το διασκεδάσουμε όσο περισσότερο γίνεται".
Για την εμφάνιση του Γουέιν Ρούνεϊ που πέτυχε και το μοναδικό γκολ του αγώνα, ο Χότζον δήλωσε: "Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Ρούνεϊ και το είδαμε και απόψε. Πιστεύω πως είναι χαρούμενος και πως στην συνέχεια θα παίξει με περισσότερη αυτοπεποίθηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα