F1 Χάμιλτον: Δεν έβλεπα τίποτα από τους καθρέπτες

Οι Χάμιλτον και Γουίτμαρς πιστεύουν οι καθρέφτες του μονοθέσιου φταίνε για τις επαφές του Βρετανού με τους άλλους οδηγούς.

Το επισήμανε ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ και το επιβεβαίωσαν ο επικεφαλής της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς και ο Λιούις Χάμιλτον: Οι καθρέφτες και η θέση οδήγησης (πολύ χαμηλά) ευθύνονται για τα χτυπήματα του πιλότου της McLarenMercedes.


Αρχικά ήταν ο πρώην πιλότος της F1 και νυν

σχολιαστής του BBC Ντέιβιντ Κούλθαρντ, που ρώτησε τον Χάμιλτον αν βλέπει σωστά με την τόσο χαμηλή θέση οδήγησης και αυτούς τους μικρούς καθρέφτες. Ο Χάμιλτον είπε πως όλα είναι εντάξει, όμως ήρθε ο Γουίτμαρς να δηλώσει πως οι καθρέπτες των μονοθεσίων είναι ένα κομμάτι το οποίο πρέπει να κοιτάξουν ξανά ώστε να το βελτιώσουν.

Ο επικεφαλής της ομάδας παρατήρησε τα βίντεο και μίλησε με τον οδηγό του (Λιούις Χάμιλτον) μετά την επαφή του τελευταίου με τον Φελίπε Μάσα (Ferrari) στο Ιαπωνικό γκραν πρι για να δηλώσει πως οι καθρέπτες πρέπει να βελτιωθούν. Ο Χάμιλτον είχε πει πως δεν μπορούσε να δει τον Μάσα πίσω του καθώς πλησίαζαν στο σικέιν. Ο Βρετανός είχε πέσει θύμα των καθρεπτών και στον αγώνα του Βελγίου όταν προσπέρασε τον Καμούι Κομπαγιάσι (Sauber Ferrari) και στην συνέχεια έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

«Δεν είναι το μέγεθος τους που έχει πρόβλημα, αλλά οι δονήσεις». Είπε ο Χάμιλτον και πρόσθεσε: «Αν ρωτήσεις τους οδηγούς πώς είναι στις ευθείες, θα σου απαντήσουν πως δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα. Συνήθως βλέπεις τα πίσω μονοθέσια με τα χρώματα, αν υπάρχει χρώμα στον καθρέπτη τότε σημαίνει πως κάποιο μονοθέσιο είναι πίσω. Ίσως είναι ένας τομέας που πρέπει να κάνουμε κάτι. Πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερους καθρέπτες, μπορούμε να έχουμε καλύτερους, καλύτερα τοποθετημένους».

Keywords
Τυχαία Θέματα