Focus σε Κορυδαλλό, Καλαμάτα, Γέργερη

Σε τρία γήπεδα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 4ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλουτης football league 2, με τον Πανηλειακό, ωστόσο, να έχει τη σιγουριά της κορυφής και σε αυτή την αγωνιστική, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Σε αυτό του Κορυδαλλού, ο πρωτοπόρος Πανηλειακός θα επιδιώξει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του απέναντι στην Προοδευτική και να παραμείνει μόνος πρώτος και με απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη θέση. Σύμμαχόςτου θα είναι οι οπαδοί της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα,

ώστε να… παρασύρουν τους παίκτες στην τέταρτη σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα. Από τηνάλλη, η Προοδευτική θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της, παρουσία μάλιστα των μικρών της… φίλων από τις Ακαδημίες της ομάδας!

Στην Καλαμάτα, η ομώνυμη ομάδα επιστρέφει στη φυσική τηςέδρα, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, και επιθυμία της είναι να κάνει… ποδαρικό με το δεξί και να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη κόντρα στον συγκάτοικο στη 2η θέση της βαθμολογίας, ΑΟ Γλυφάδας, που προέρχεται από διπλό… ψυχολογίας απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας.

Στη Γέργερη, ο Απόλλων Σμύρνης, μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, έχει να αντιμετωπίσει δύσκολο έργο με αντίπαλο τον Ρούβα, κυρίως λόγω του συνθετικού αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. Η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη δεν θα είναι εύκολη… λεία για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι μπορεί να θέλουντο τρίποντο για να συνεχίσουν να βρίσκονται σε τροχιά ανόδου, ωστόσο οι Κρητικοί θα επιχειρήσουν να… σπάσουν το ρόδι και να βάλουν τους πρώτους βαθμούςστο… σακούλι τους!

Αθηναϊκή… μονομαχία αναμένεται στο γήπεδο του Ζωγράφου στοματς Ηλυσιακός- ΠΑΟ Ρουφ. Οι γηπεδούχοι με τον Βαγγέλη Μάλλιο να ντεμπουτάρει στονπάγκο θα επιδιώξουν να κατακτήσουν τους πρώτους τρεις βαθμούς στην έδρα τους,ενώ οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα για τρίτο διαδοχικόπαιχνίδι, παρά τις διοικητικές αναταράξεις που υπέστη ο σύλλογος μετά την παραίτηση του Δημήτρη Βασιλείου από τον προεδρικό θώκο.

Τέλος, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Περιβόλια, ο ΑΟΧ υποδέχεται τον Αστέρα Μαγούλας με μοναδικό στόχο τη δεύτερη σερί εντός έδραςνίκη. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη ομάδα θέλει να ρεφάρει την γκέλα στο… σπίτι της από τον ΑΟ Γλυφάδας και να αποσπάσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα μακριάαπό την έδρα της.

Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00, εκτός από το ΑΟΧ- Αστέρας Μαγούλας, που έχει προγραμματιστεί για τις 17.00, ενώ σημειώνεται ότι θα γίνει υπό το φως το προβολέων.

Αναλυτικά τοπρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της football league 2:

Δημ. Νίκαιας- Πειραιά: Προοδευτική- Πανηλειακός: 15.00

Δημ. Ζωγράφου: Ηλυσιακός- ΠΑΟ Ρουφ: 15.00

Δημ. Γέργερης: Ρούβας- Απόλλων Σμύρνης: 15.00

Δημ. Καλαμάτας: Καλαμάτα- ΑΟ Γλυφάδας: 15.00

Δημ. Περιβολίων: ΑΟΧ- Αστέρας Μαγούλας: 17.00

Ρεπό: Ζάκυνθος

Keywords
Τυχαία Θέματα