H Μαρία Φόουλερ ξεπερνά την κατάθλιψη στην αγκαλιά (άλλου) ποδοσφαιριστή! (photos)

Πολύ γρήγορα συνήλθε από το σοκ του χωρισμού από τον Λι Κροφ της Derby County το σέξι μοντέλο, το οποίο εθεάθη να φιλιέται σε δημόσιο χώρο με τον Νάθαν Έκλεστον της Λίβερπουλ.

Μία εβδομάδα πριν δήλωνε ότι είχε πέσει στα πατώματα για χατίρι του ποδοσφαιριστή Λι Κροφτ αλλά φαίνεται πως ο έρωτας την βρήκε αμέσως και την συνέφερε πολύ γρήγορα.

Η Μαρία Φόουλερ, ένα από τα μοντέλα που ζουν και αναπνέουν στη σκέψη ότι θα μπουν στη λίστα των περιβόητων WAG (Σύζυγοι και Φιλενάδες),

με το οποίο ασχολούνται καθημερινά όλα τα βρετανικά media, βρήκε παρηγοριά στα χέρια του ποδοσφαιριστή (φυσικά) της Λίβερπουλ, Νάθαν Έκλεστον.

Η 25χρονη πρώην σταρ του ριάλιτι The Only Way Is Essex σταμάτησε να κλαίει και άρχισε να διασκεδάζει με τον 21χρονο έρωτα της, απολαμβάνοντας τις διακοπές στη Μαρμπέλα της Βόρειας Ισπανίας.

Αυτόπτης μάρτυρας από τα παιχνίδια τους αποκάλυψε μάλιστα στη Daily Mail ότι «έδειχνε πολύ ευτυχισμένη δίπλα του και η αλήθεια είναι πως δεν ήξερε πως κι είναι κι αυτός ποδοσφαιριστής όπως ο πρώην της. Το έμαθα μετά!»…

Keywords
Τυχαία Θέματα