Ματσάρες στην Πρέμιερ

19:04 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΟΟΥΚ- ΑΡΣΕΝΑΛ: 1-1
Γήπεδο: Μπριτάνια
Χωρίς νίκη για 3ο σερί ματς έμεινε η Άρσεναλ που κόλλησε στο 1-1 με τη Στόουκ, αλλά ευτυχώς για εκείνη η Νιούκαστλ έχασε και πλέον η 3η θέση μοιάζει να έχει κλειδώσει.
Το ματς είχε φοβερό ρυθμό στα πρώτα λεπτά και μόλις στο 5' η κεφαλιά του Κράουτς πέρασε λίγο άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Μπέγκοβιτς πρόλαβε πριν ο Μπεναγιούν γίνει επικίνδυνος και στο 8' ο Ροζίτσκι βρήκε τον Φαν Πέρσι, αλλά η κεφαλιά του Ολλανδού απομακρύνθηκε

υπέροχα από τον Μπέγκοβιτς.
Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 10ο λεπτό, καθώς ο Εθέρινγκτον έκανε τη σέντρα και ο Πίτερ Κράουτς με μια όμορφη κεφαλιά εν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σέζνι.
Η Άρσεναλ ανέβασε στροφές και στο 14' το σουτ του Ράμσεϊ πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 15' ήρθε η ισοφάριση. Ο Ροζίτσκι έκανε μια μπαλιά από τα αριστερά και ο Φαν Πέρσι με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-1.
Στο 50' ο Σανιά έκανε από δεξιά τη σέντρα, ο Φαν Πέρσι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μπέγκοβιτς απομάκρυνε, ενώ στο 72' η Άρσεναλ ζήτησε πέναλτι για χέρι,
Οι «κανονιέρηδες» ζήτησαν ακόμη ένα πέναλτι στο 75' σε ανατροπή του Μπεναγιούν από τον Γουίλαν και μάλλον είχαν δίκιο.
Η Άρσεναλ πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ο Μπέγκοβιτς κατέβασε ρολά.
ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Σότον (56' Άπσον), Σόκρος, Χουθ, Γουίλσον, Πέναντ (78' Πέαντ), Γουέλαν, Γουάιτμπρεντ, Εθέρινγκτον (83' Ντέλαπ), Γουόλτερς, Κράουτς
ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Κοσιελνί, Βερμάελεν, Γκιμπς, Σονγκ, Ράμσεϊ (74' Ντιαμπί), Ροζίτσκι, Ζερβίνιο (78' Σαμάκ), Φαν Πέρσι, Μπεναγιούν (83' Σάντος)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 4-0
Γήπεδο: JJB
Τεράστιο βήμα παραμονής έκανε η Γουίγκαν που επικράτησε με 4-0 (!) της Νιούκαστλ και παρέμεινε σταθερά εκτός ζώνης υποβιβασμού. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των «καρακαξών» μετά από 6 σερί νίκες.
Η Γουίγκαν μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά και αιφνιδίασε τη Νιούκαστλ, ανοίγοντας το σκορ στο 13'.
Ο Μπόις έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μόουσες με κεφαλιά νίκησε τον Κρουλ.
Πριν προλάβει να αντιδράσει η Νιούκαστλ, δέχτηκε κι άλλο γκολ στο 15'.
Ο Μποσεζούρ έκανε την μπαλιά, ο Κολοτσίνι δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Μόουσες από κοντά έκανε το 2-0.
Στο 20' το απευθείας φάουλ του Μπεν Αρφά έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 32' ο Σαντόν έκοψε τον Ντι Σαντό την τελευταία στιγμή.
Ωστόσο η Γουίγκαν πέτυχε και 3ο γκολ πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 36'. Οι ΜακΚάρθι και ΜακΆρθουρ συνδυάστηκαν και ο Μαλόνεϊ με διαγώνιο σουτ από αριστερά έκανε το 3-0.
Στο 40' ο Μπα δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις συνεχίστηκε το κρεσέντο της Γουίγκαν, που πέτυχε και 4ο γκολ. Ο Μποσεζούρ βρήκε τον Ντι Σαντό στο ύψος του πέναλτι κι εκείνος με άψογο σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κρουλ.
Στο 52' ο Κολοτσίνι πρόλαβε τον Φιγκερόα, ενώ στο 61' ο Κρουλ είπε όχι σε σουτ του Μόουσες.
Στο 63' ήταν η σειρά του Αλ Χαμπσί να αποκρού

Keywords
Τυχαία Θέματα