LIVE η παρουσίαση Δώνη και διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Παρακολουθήστε LIVE την παρουσίαση του Γιώργου Δώνη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτή των εισιτηρίων διαρκείας.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει για τις 16:00 της Πέμπτης (31/05) την παρουσίαση του νέου προπονητή, Γιώργου Δώνη. Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί στα γραφεία της Τούμπας είναι αρκετός...

Ο νέος τεχνικός

του «Δικέφαλου του Βορρά» θα αναλύσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση της ΠΑΕ, ενώ ο πρόεδρος, Ζήσης Βρύζας θα αναλύσει το πλάνο της νέας σεζόν και στη συνέχεια θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2012-13.

Ξεκίνησε η παρουσίαση του Δώνη από τον Βρύζα...

Ζήσης Βρύζας: «Ήταν μια στρατηγική επιλογή η αλλαγή προπονητή. Υπήρχαν στοιχεία που έπρεπε να αλλάξουν. Είμαι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι τεχνικός ο Δώνης. Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στην πειθαρχία και την οργάνωση».

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Δώνης: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εκροσωπώ ένα μεγάλο σύλλογο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και ο προγραμματισμός. Ηταν εύκολη απόφαση για μένα. Είναι λογικό να θες να σκεφτείς μια πρόταση. Βασικά στοιχεία είναι πως ο Βρύζας μου είπε ένα ξεκάθαρο πλάνο.

Επίσης ο ΠΑΟΚ πήρε γρήγορα την αδειοδότηση και αυτό δείχνει πως έχει βάλει μια τάξη. Υπήρχαν μόνο κάποια οικογενειακά θέματα. Θα πρέπει να χωριστούμε σε τρία σπίτια, γιατί ο ένας γιος μου πήγε στο εξωτερικό και ο άλλος είναι στον Παναθηναικό».

Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε ακόμα...

Κέρδος για ΠΑΟΚ και Δώνη ο τρίτος προκριματικός

Keywords
Τυχαία Θέματα