Mάρκο Ρέους: «Στόχος μου το Euro» (photos+videos)

Ο MVP της Μπουντεσλίγκα και μεγάλο αστέρι της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ αποκαλύπτει τα «μυστικά» της ομάδας του, τις προσωπικές του φιλοδοξίες και τη γνώμη του για την Εθνική Ελλάδας

Ποιος είναι ο Μάρκο Ρέους…

Γεννημένος στις 31 Μαΐου του 1989, ο Μάρκο Ρέους από μικρός έδειχνε πως δεν είναι ένα συνηθισμένο… παιδάκι με την μπάλα στα πόδια! Τα «λαγωνικά» της Μπορούσια Ντόρτμουντ τον ανακάλυψαν και σε ηλικία 14 ετών τον απέκτησαν, ωστόσο δεν έδωσαν στον πιτσιρικά την δέουσα

προσοχή, κάτι το οποίο θα τους στοίχιζε αργότερα αρκετά εκατομμύρια ευρώ…

Το καλοκαίρι του 2006, ο Ρέους αποχωρεί από την Μπορούσια και η Ροτ Βάις Άλεν αποφασίζει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Σύντομα ο Μάρκο γίνεται βασικός βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει μέχρι την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Την σεζόν 2008-09, ο διεθνής επιθετικός καταφέρνει να αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια. Και μπορεί να σκόραρε μόλις 4 φορές, ωστόσο οι προδιαγραφές που έδειξε να διαθέτει δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ανθρώπους της Γκλάντμπαχ, που σύντομα διέκριναν στον ξανθομάλλη άσο ένα… χρυσωρυχείο!

Τον Αύγουστο του 2009, ο Ρέους πετυχαίνει ένα εκπληκτικό τέρμα, μετά από ένα εξίσου εντυπωσιακό σόλο, κατά τη διάρκεια του οποίου διένυσε… 50 μέτρα, στην αναμέτρηση με την Μάιντζ, στέλνοντας το… μήνυμα πως ήρθε για να μείνει. Ηταν η παρθενική του σεζόν στην Μπουντεσλίγκα και πέτυχε 8 γκολ σε 33 συμμετοχές.

Την επόμενη σεζόν, ο Ρέους ήταν ο μόνος που διασώθηκε από το «ναυάγιο» της Γκλάντμπαχ, σκοράροντας σε 34 παιχνίδια, 11 τέρματα, ενώ παράλληλα μοίρασε 9 ασίστ, βοηθώντας την Μπορούσια να παραμείνει μέσω των μπαράζ στην Μπουντεσλίγκα.

Ωστόσο, η εκτόξευση της καριέρας του ήρθε την φετινή σεζόν…

Ο Μάρκο Ρέους και οι συμπαίκτες του την φετινή σεζόν έχουν βαλθεί να… τρελάνουν κόσμο, καθώς οδηγούν την Γκλάντμπαχ με… μαθηματική ακρίβεια προς την ευρωπαϊκή έξοδο, με τον διεθνή επιθετικό να έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις 16 γκολ σε 19 εμφανίσεις, ενώ παράλληλα, έχει μοιράσει άλλες 8 ασίστ!

Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ, με μια κίνηση… ματ, κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του 22χρονου άσου, καταβάλλοντας το αστρονομικό, για την σημερινή εποχή, ποσό των 18,5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Μάρκο Ρέους να επιστρέφει στα… παλιά λημέρια του «Ίντουνα Παρκ» το προσεχές καλοκαίρι!

Ο ξανθομάλλης επιθετικός, μίλησε αποκλειστικά στο Onsports για την πορεία της Γκλάντμπαχ την φετινή σεζόν και για τους μελλοντικούς του στόχους, ενώ σχολίασε και την πιθανότητα να βρεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική μας ομάδα στο επερχόμενο Euro, στο οποίο μόνο με… θαύμα δεν θα βρίσκεται, καθώς ο Γιοακίμ Λεβ στηρίζει πολλά πάνω του…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάρκο Ρέους, πολυτιμότερος παίκτης της Μπουντεσλίγκα μέχρι στιγμής, αποκλειστικά στο Onsports:

-Από την περσινή 16η θέση στην φετινή τριάδα της Μπουντεσλίγκα με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Τι έχει

Keywords
Τυχαία Θέματα