Μία τέτοια ΑΕΚ πως γίνεται να μην αρέσει;

09:08 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Βγάζουμε τη νίκη έξω, είναι αυτονόητο, ότι... έφτιαξε κάθε ΑΕΚτζή, το χθεσινό 2-0. Ήταν όμως εξαιρετική η απόδοση όλων των παικτών και χρίζει ιδιαίτερης μνείας. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο έφτασαν στα αγωνιστικά τους όρια, παλεύοντας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό για να χαρίσουν στον κόσμο τους τη χαρά της νίκης στο ντέρμπι. Και τα κατάφεραν. Άνετα... Πολύ άνετα.

@ Τα μικρά παιδιά, ντυμένα στα κιτρινόμαυρα να φωνάζουν ΑΕΚ - ΑΕΚ,

να πανηγυρίζουν, να χαίρονται για την ομάδα τους. Και δεν έχουν ζήσει ακόμα τίποτα από τις παλιές χαρές...

@ Η επανεμφάνιση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Σταθερός στις επεμβάσεις του, «καθάρισε» κάθε μονομαχία στον «αέρα» από τα στημένα του ΠΑΟ, έβγαλε σωτήρια την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πριν το γκολ του Λεονάρντο, ενώ και με τη μπάλα στα πόδια ήταν σωστός στις απομακρύνσεις τους. Έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω το τραγικό του προσωπικό ξεκίνημα της σεζόν.

@ Η μαζική επιστροφή του λαού της ΑΕΚ στις εξέδρες. Μακάρι να υπάρχει και συνέχεια. Και μόνο όταν οι παίκτες αντίκρισαν το κάτω διάζωμα με 25.000 κόσμου, πήραν ακόμα περισσότερο τα πάνω τους. Τους έχουν ανάγκη και φάνηκε χθες βράδυ πόσο δύναμη παίρνουν από το λαό τους. Μακάρι να υπάρχει και συνέχεια.

@ Μας άρεσαν και οι δηλώσεις του Φερέιρα μετά το ματς. Δεν βρήκε άλλοθι, για την ήττα της ομάδας του, τη διαιτησία. Ορθώς θεώρησε και το χαρακτήρισε ανθρώπινα τα όποια λάθη έγιναν από τον διαιτητή. Δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάχτυλό του ο Πορτογάλος. Μόνο ο Χριστοδουλόπουλος εξάλλου μίλησε για διαιτησία...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Τα όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με κάποιους οπαδούς της ΑΕΚ να έρχονται σε σύγκρουση με τα «αδέρφια» τους. Κρίμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα