MotoGP: Να αποσυρθεί το «Νο 58»

Η ιταλική ομοσπονδία μοτοσικλέτας ζητά να αποσυρθεί το «No 58» από το MotoGP, προς τιμή του Σιμονσέλι.

Ο Πάολο Σέστι, Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετών, ζήτησε να αποσυρθεί ο αριθμός 58 με τον οποίο συμμετείχε στους αγώνες ο «Sic». Σε επιστολή που έστειλε ο Σέστι προς την οργανώτρια αρχή των MotoGP (Donra) και την οποία δημοσιεύει το σάιτ του περιοδικού MotoSprint αναφέρονται τα εξής:

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για την τελευταία

πράξη του δράματος του Μάρκο Σιμονσέλι , πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο να θυμόμαστε τον αναβάτη που παρακινούσε όλους στο paddock του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών με το ταλέντο του, την ταχύτητά του και την ξεχωριστή προσωπικότητά του. Έναν αναβάτη και έναν άνθρωπο που θα μας λείπει για πάντα! Γι’ αυτό, η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών ζητά από την Dorna να αποσύρει τον αριθμό «58» από την μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι η Dorna μπορεί και θα καταλάβει το βαθύτερο νόημα του αιτήματός μας και γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το αποδεχτεί.»

Ως τώρα έχουν αποσυρθεί οι αριθμοί 74 (Νταϊζίρο Κάτο), 34 (Κέβιν Σβαντζ) και 48 (Σόια Τομοζάουα, στην Moto2).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας στο : http://www.facebook.com/onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα