Μπήκε ο Φέισα, εξω Τόρο-Γέστε

Ευχάριστα μαντάτα για έναν από τους τρεις, που αναμενόταν να ενταχθούν στο ομαδικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού περίμεναν τον Ερνέστο Βαλβέρδε την Πέμπτη (27/10). Ο Λιούμπομιρ Φέισα προπονήθηκε κανονικά, ενώ αντίθετα οι Τοροσίδης και Γέστε περιορίστηκαν σε ατομικό.

Στον Ολυμπιακό συνέχισαν σήμερα (27/10) το πρωί την προετοιμασία

τους για το εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, έχοντας την ίδια ώρα στην άκρη του μυαλό τους την Μπορούσια του Ντόρμτουντ.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο σήμερα αναμενόταν να μπουν στο πρόγραμμα και οι τρεις τραυματίες, ωστόσο μόνο ο ένας τα κατάφερε. Ο λόγος για τον Φέισα, ο οποίος επέστρεψε μετά από τρεις εβδομάδες, θέτοντας υποψηφιότητα για την αποστολή του αγώνα με την κρητική ομάδα.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά ο σέρβος θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ούτως ώστε να βρει ρυθμό ενόψει Μπορούσια. Αντίθετα, δύσκολα θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση οι Τοροσίδης και Γέστε, που και σήμερα έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Σε ότι αφορά τον τέταρτο του ιατρικού δελτίου, τον Νταβίντ Φουστέρ, ο ισπανός συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά από το παιχνίδι με τον ’ρη. Ο στόχος του ιατρικού επιτελείου είναι να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα