MotoGP: Ο Ρόσι θα ταξιδεύσει στην Αυστραλία

Ο Ιταλός superstar πιστεύει πως θα είναι σε θέση να οδηγήσει την Ducati στον αγώνα του Φίλιπ Άιλαντ.

Μετά την απουσία του από τις δοκιμές της GP12 στη Χερέθ ο Βαλεντίνο Ρόσι φαίνεται πως θα μπορέσει να οδηγήσει κανονικά για την ομάδα της Ducati Racing στο γκραν πρι της Αυστραλίας.

Ο superstar των MotoGP θέλει να συνεχίσει την εξέλιξη της μοτοσικλέτας του. «Στον αγώνα του Μοτέγκι

, παρά το αποτέλεσμα στον αγώνα και τις συνέπειες του ατυχήματος, υπήρχαν και θετικά στοιχεία». Δήλωσε στο site του περιοδικού «MotoSprint» και πρόσθεσε: «Δουλέψαμε καλά πάνω στο set up και κυρίως στην κατανομή του βάρους της μοτοσικλέτας και είχαμε ένα από τα πιο θετικά τριήμερα της σεζόν. Το Φίλιπ Άιλαντ είναι μια πίστα όπου η Ducati τα πήγε καλά, στο παρελθόν έτσι ελπίζουμε να δουλέψουμε χωρίς προβλήματα αλλά και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Το δάχτυλό του Ρόσι είναι σε καλή κατάσταση και την Παρασκευή το πρωί θα διαπιστώσει αν τον επηρεάζει ή όχι στην οδήγηση. «Όσο για το χέρι μου, το πρήξιμο έχει μειωθεί και έχουμε μερικές ημέρες πριν πάμε στην πίστα. Πρέπει να περιμένουμε την Παρασκευή το πρωί να δούμε πως αντιδρά» είπε.

Να θυμίσουμε πως ο «Δόκτωρ» στην πτώση που είχε στο Μοτέγκι τραυματίστηκε στο μικρό δάχτυλο του χεριού. Ο Ιταλός στην Αυστραλία παρόλα αυτά θα είναι έτοιμος να βγει κανονικά στην πίστα και να φανεί ανταγωνιστικός στη σέλα της GP11,1.

Keywords
Τυχαία Θέματα