MotoGP Βαλεντίνο Ρόσι: « Ίδια αίσθηση»

Μετά και τις χτεσινές δοκιμές ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν κατέληξε και σε τόσο ενθαρρυντικά συμπεράσματα για την καινούργια Ducati.

Η πρώτη επαφή του «δόκτωρ» με την ασθενή Desmosedici (η οποία φορούσε πλαίσιο από αλουμίνιο) δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο Ιταλός δεν αποκόμισε την αίσθηση που θα ήθελε από τη μοτοσικλέτα, ενώ διαπίστωσε πως τα προβλήματα παραμένουν στην εμπρός ανάρτηση . Η Desmosedici, όπως δήλωσε ο Ρόσι , χρειάζεται δουλειά σε ότι αφορά το πλαίσιο και το Set up.

Ο

πολυπρωταθλητής πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του πλαισίου από αλουμίνιο και του μονοκόκ από ανθρακόνημα. «Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι στο υλικό ή στο αν ο κινητήρας είναι μέρος του πλαισίου. Είναι κάτι διαφορετικό, ίσως η κατανομή του βάρους.» και πρόσθεσε: «Πρέπει να δουλέψουμε στο να βελτιώσουμε τα προβλήματα στην είσοδο της στροφής. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς, χάνουμε σε ταχύτητα μέσα στη στροφή. Αν φτιάξουμε αυτό το πρόβλημα τότε μπορούμε να κάνουμε ένα καλό βήμα». Και κατέληξε: «Πρέπει να δουλέψουμε στα ίδια προβλήματα και τώρα είναι η κρίσιμη περίοδος μέχρι τον Φεβρουάριο».

Στο video που ακολουθεί δείτε την ομάδα της Ducati για το τέλος της παλιάς και την αρχή της καινούργιας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα