Shutout o Ward, σοβαρός τραυματισμός για McDonald

Μπορεί οι Καρολάινα Χαρικέινς να κέρδισαν με 2-0 τους Σέιντ Λούις Μπλους, αλλά η νίκη τους επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Andy McDonald.

Ο 34χρονος Καναδός δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Tuomo Ruutu στο πρώτο εικοσάλεπτο, έπεσε με τον δεξιό του ώμο πάνω στα προστατευτικά του ρινκ και αποχώρησε από τον αγώνα. Με την πρώτη ματιά, ο τραυματισμός φάνηκε ιδιαίτερα σοβαρός, ενώ ο McDonald έχει βεβαρημένο σχετικό παρελθόν.

Στα

αγωνιστικά, ο Chad La Rose άνοιξε το σκορ, 7:52 πριν την λήξη του ματς, και ο Jeff Skinner διαμόρφωσε το 2-0 απέναντι στον Brian Elliott που τελείωσε το παιχνίδι με 28 αποκρούσεις. Το εικοστό shutout της καριέρας του κατέγραψε ο έτερος τερματοφύλακας, Cam Ward, ο οποίος σημείωσε... σαράντα αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ των Μπλους. Παράλληλα ο Ward συμπλήρωσε διακόσιες νίκες.

Πλέον οι «τυφώνες» έχουν 69 βαθμούς και απέχουν εννέα από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Οι «κέινς» έχουν ακόμα 11 αγώνες στο πρόγραμμα της regular season. Από την άλλη, οι πρωτοπόροι της λίγκας, της Δύσης και της Central «κόλλησαν» στους 98 βαθμούς.

{youtube}JbIGBH4v1ts{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα