Αχαϊκή – Ατρόμητος Λάππα 1-0

21:57 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Η Αχαϊκή ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο Λάππα, του οποίου επικράτησε με 1-0, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Πετρόπουλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με καλύτερη αυτή του Δημητρακόπουλου, που σημάδεψε το δοκάρι στο 15’. Στο 35’ ο Πετρόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά και αντικαταστάθηκε από τον Α. Βέρρα.

Στην επανάληψη, ό, τι δεν κατάφερε στην ευκαιρία του 15’ ο Δημητρακόπουλος, το έκανε στο 53’, ανοίγοντας το σκορ για την Αχαϊκή με κεφαλιά, ύστερα από λάθος του Αγγελόπουλου.

Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

ΑΧΑΪΚΗ: Καλλιακμάνης, Γκοτσούλιας, Γερασιμόπουλος Χρ., Λαζανάς, Νιφόρας (83’ Κυριακόπουλος), Ανδριέλλος (76’ Μπεκίρης), Νιφορόπουλος, Φίλιππας, Μικελάτος (86’ Γερασιμόπουλος Α.), Δημητρακόπουλος, Σπανός.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Αγγελόπουλος, Βέρρας Θ., Πετρόπουλος (35’ Βέρρας Α.), Κυριαζόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μπάρδης, Πολίτης, Νάτσης (68’ Λαθύρης), Αγγελόπουλος, Μπούρδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα