Αχαρναϊκός-Αιολικός 0-1

Στο κόλπο της ανόδου στη Football League 2 μπήκε δυναμικά ο Αιολικός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Από το ξεκίνημα οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με την ομάδα της Μυτιλήνης να ανοίγει το σκορ στο 37’ με σουτ του Τσουλάκου. Στο 42’ οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να απαντήσουν, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Αθανασιάδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 69’ ο

Αχαρναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καλλέρη από τον Βουργουτζή, αλλά ο Λαναρής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με τον εφιάλτη των χαμένων πέναλτι να αναβιώνει από την περσινή σεζόν στο Μενίδι. Το 0-1 διατηρήθηκε ως το τέλος, με τους «πράσινους» να παραμένουν στην πρώτη θέση και τους νησιώτες να μειώνουν τη διαφορά στους δύο βαθμούς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος, Μανάλης (46’ Καλαμιώτης), Μαγγίνας (80’ Δημάκης), Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Νταβαρίνος, Καλλέρης, Μπίρης (52’ Φελέκης), Λαναράς

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Βουργουτζής, Καπταγιάννης (46’ Ντζιμάνης), Ζώνας, Αποστολίδης, Κάρδαρης, Μίχος, Καδής, Τσουλάκος, Μουστόγιαννης (89’ Χατζηκυριακός), Μουρατίδης (77’ Μιχαλάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα