Πήρε… φόρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νίκη με 5-0 απέναντι στη Γουλβς στο «Μολινό».

Στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ παρέμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αύξησε την απόστασή της από τη Μάντσεστερ Σίτι στους τέσσερις βαθμούς με ένα παιχνίδι παραπάνω. Οι «κόκκινοι διάβολοι» διέλυσαν τη Γουλβς στο «Μολινό» επικρατώντας 5-0!

Ο Έβανς στο 21’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 39’ ο Ζουμπάρ αποβλήθηκε για τους «λύκους» κάνοντας ακόμα

πιο εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Ο Βαλέντσια στο 43’ έκανε το 2-0, για να έρθει ο Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, να κάνει το 3-0 και να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Στην επανάληψη, ο Ερνάντεζ, πέτυχε ακόμα δύο τέρματα (56’, 61’) για το τελικό 5-0 που διατηρεί την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσι, Στέρμαν, Γουόρντ, Μπασόνγκ, Ζουμπάρ, Φόλεϊ, Έντουαρντς, Τζάρβις, Ντέιβις (43’ Τζόνσον), Φλέτσερ (77’ Έμπανς Μπλέικ), Ντόιλ (58’ Κάιτλι).


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Εβρά (63’ Φάμπιο), Φέρντιναντ, Έβανς (74’ Σμόλινγκ), Ράφαελ, Κάρικ (58’ Πογκμπά), Σκόουλς, Βαλέντσια, Ρούνεϊ, Ερνάντεζ, Γουέλμπεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα