ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1 (Κ20)

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League Κ20. Καλύτερη η «Ένωση» στο πρώτο ημίχρονο, κυρίαρχοι οι «πράσινοι», είχαν και δοκάρι στο 85’!

Από ένα ημίχρονο είχαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, στη σημερινή «μονομαχία» τους στο Καπανδρίτι,

που έληξε ισόπαλη χωρίς νικητή, μετά τα γκολ των Αρέστη στο 39’ και Κόι στο 50ο λεπτό. Πάντως, το «τριφύλλι» θα μπορούσε να είχε πάρει και τους τρεις βαθμούς, αλλά στάθηκε άτυχο καθώς το σουτ του Τριανταφυλλόπουλου πέντε λεπτά πριν τη λήξη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή και κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε γκολ στο 39’ όταν, από προσωπική ενέργεια του Γροντή, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Αρέστη και ο Κύπριος άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ, μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν δραματικά, όμως. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησε να ισοφαρίσει αρκετά γρήγορα! Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Δώνη, ο Κόι έστειλε με δυνατή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, στο 50’.

ΑΕΚ: Δωριάδης, Αργυρίου, Ερέκι, Βλάχος, Γαρουφαλιάς, Αρέστη, Κίσσας (61' Δημγκιόκας), Τσεβάς (80' Νικολιας), Καλλας (56' Κοζάκης), Γρόντης, Παπαδημητρίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ταμπάκης, Καστράτι, Κόι, Τριανταφυλλόπουλος, Κασαπάκης, Λαγός, Φουρλάνος, Δώνης, Μουζακίτης (66' Μαραθιανός), Κουσίδης (78' Μπάτι), Αποστολόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα