Σε διάσπαση οδηγείται το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ

Ρωγμές στην συνοχή της παρουσιάζει η διοίκηση της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ενόψει των επικείμενων εκλογών!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «neaepsana.blogspot.com», οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, καταδεικνύουν πως νέοι συνδυασμοί θα διεκδικήσουν τις καρέκλες του προεδρείου της Ένωσης!

Το συγκεκριμένο γεγονός υποδηλώνει, πως η σημερινή διοίκηση να μην διαθέτει πλέον την πλειοψηφία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Αυτό το συμπέρασμα

εξάγεται άλλωστε, μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας που είχε ο Ξενοφώντας Ρούσσης με τον νυν πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, Φώτη Μαγουλά, και την δήλωση του πρώτου, ότι έχει τη συμπαράσταση του γενικού γραμματέα, Γρηγόρη Αποστολίδη!

Από κει και πέρα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν οι Γιάννης Δεσύπρης, Πέτρος Ρουγγέρης, Γιώργος Φλαμπούρης και Γιώργος Νικολάου, στηρίξουν τον κ. Μαγουλά στις προσεχείς εκλογές. Αυτή η άποψη ενισχύεται, μετά την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τέσσερις άνδρες, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης, στην οποία εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα γνωστοποιήσουν την κάθοδό τους στις εκλογές, με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο!

Με δικό του συνδυασμό φημολογείται πως θα πάρει μέρος στις εκλογές και ο Δημήτρης Βελτανιώτης, ο οποίος θα έχει τη συμπαράσταση από γνωστούς παράγοντες του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής.

Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι θεαματικά και επιβεβαιωθούν τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή στην Ανατολική Αττική, τότε ο νυν πρόεδρος, Φώτης Μαγουλάς, έχει σίγουρα στο πλευρό του μόνο τους κ. Καλιανιώτη και Φατσή. Άγνωστο είναι, ποια στάση θα κρατήσουν, οι κ. Ξαγοράρης, Δράκος και Βασιλειάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα