Αφεντικό στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, κερδίζοντάς τον με 92-87, στην Πυλαία.

Έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου του, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και με πρωταγωνιστή το Δήμο Ντικούδη (επτά πόντοι) προηγήθηκε με 11-6 μετά τη συμπλήρωση του πρώτου πεντάλεπτου στην πρώτη περίοδο. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή, όμως,

δεν άργησαν να συνέλθουν και να βρουν τα πατήματά τους στο παρκέ και με μπροστάρη τον Ντόμινικ Τζέιμς γύρισαν τον αγώνα και προηγήθηκαν 16-13 στο 8’.

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς ήταν ο παίκτης που πήρε στη συνέχεια τη σκυτάλη για τους γηπεδούχους στο σκοράρισμα, όμως ο Άρης είχε περισσότερες λύσεις στο παρκέ και με πρωταγωνιστές τους Ταπούτο και Μόλντροου προηγήθηκε αρχικά στο φινάλε της πρώτης περιόδου 25-19 και στη συνέχεια ανέβασε κι άλλο την υπέρ του διαφορά στο σκορ (19-28).

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Γιάννης Καλαμπόκης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με επτά πόντους βοήθησε τα μέγιστα το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου να τρέξει σερί 11-0 και να φέρει τα πάνω κάτω (30-28). Παρά το γεγονός πως ο Τσαλδάρης ανέβασε την απόδοσή του, φθάνοντας τους 11 πόντους, οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έδειχναν να πατούν πλέον πιο γερά στο παρκέ κι έτσι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου τους βρήκε να προηγούνται 41-37.

Keywords
Τυχαία Θέματα