Αυτή είναι Κατάν(τ)ια

Η Ίντερ είδε την Κατάνια να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ σε ένα πεντάλεπτο και να χάνει με 2-1.

Η αλλαγή προπονητή στην Ίντερ είχε φέρει άνεμο αισιοδοξίας στους «νερατζούρι» οι οποίοι είχαν δύο συνεχόμενες νίκες με Μπολόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Από εκεί και πέρα επέστρεψαν στην μετριότητα. Και αν στην ήττα με 3-0 από την Νάπολι έφταιγε το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο αρκετά νωρίς απέναντι στη Κατάνια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Οι «νερατζούρι» μπήκαν δυνατά

στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6’ με τέρμα του Καμπιάσο. Ένα πεντάλεπτο όμως στην επανάληψη, ηταν αρκετό για να πάρει τη νίκη η Κατάνια.

Στο 47’ ο Αλμιρόν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, με τον Λόντι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τρία λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι η Ίντερ παραμένει με μόλις μία νίκη στα πρώτα της έξι παιχνίδια και δείχνει ότι η κρίση δεν έχει περάσει ακόμα.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Σπόλι, Λεγκροτάλιε, Μπελούσι, Ίθκο, Αλμιρόν, Λόντι, Ρικιούτι (70’ Ντελβέκιο), Μαρκέσε, Γκόμεζ (81’ Κατελάνι), Μπεργκέσιο (66’ Μάξι Λόπεζ)ΙΝΤΕΡ: Καστελάτσι, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ (62’ Κόρντομπα), Ναγκατόμο, Ζανέτι, Στάνκοβιτς (60’ Άλβαρεζ), Καμπιάσο, Μουντάρι, Πατσίνι, Μιλίτο (60’ Ζάρατε).

Keywords
Τυχαία Θέματα