Δώνης: Σημαντικό να μην χάνεις εκτός έδρας

Μπορεί να μην νίκησε ο Ατρόμητος στο "σπίτι" της τελευταίας Κέρκυρας, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως είναι σημαντικό να μη χάνεις μακριά από την έδρα σου και έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα.

"Εχουμε μάθει να εκτιμάμε τις εκτός έδρας ισοπαλίες. Είναι σημαντικό να μην χάνεις μακριά από την έδρα σου γιατί μαζεύεις πόντους. Κι εμείς έχουμε δώσει τέσσερις αγώνες μακριά από το Περιστέρι και παραμένουμε αήττητοι", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ατρομήτου

και πρόσθεσε:

"Ηταν ένα παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο με επίσης δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μετά το 1-0 πιστέψαμε ότι θα εκμεταλλευόμασταν το ψυχολογικό πρόβλημα της Κέρκυρας, ωστόσο οι αντίπαλοι μας ισοφάρισαν πριν τη λήξη του ημιχρόνου και η εικόνα άλλαξε. Μείναμε πίσω στο σκορ λόγω ενός περίεργου λάθους που δεν συμβαίνει συχνά. Ο ένας παίκτης άφηνε τη μπάλα στον άλλο και τελικά δεχθήκαμε το γκολ. Αυτό που κρατάω είναι η προσπάθειά μας στο τελευταίο μισάωρο. Είχαμε την κατοχή και δικαιωθήκαμε για την προσπάθεια".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην Κέρκυρα, λέγοντας: "Η Κέρκυρα ήταν από τις περσινές εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα δεν δικαιώνουν τη λογική και τη φιλοσοφία της, εύχομαι όμως να βρει σύντομα τον δρόμο της".

Μπρίτο: Μπορούσαμε να κερδίσουμεΑπό την πλευρά του ο Εντουάρντο Μπρίτο, επισήμανε: "Σήμερα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ, όμως είχαμε ευκαιρίες στο τέλος να πάρουμε τη νίκη". Οσον αφορά τα δύο σερί ματς που έχει ο Ατρόμητος στο Περιστέρι, ο Βραζιλιάνος ανέφερε: "Ολα τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα. Εκεί που είναι εύκολα τα κάνουμε εμείς δύσκολα. Στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια".

Καραγκούνης: Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθηΜε τη σειρά του ο Θανάσης Καραγκούνης που πέτυχε το 0-1 για τον Ατρόμητο αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του, λέγοντας: "Εσπασα το δάχτυλό μου, προσπάθησα να συνεχίσω να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερα. Βγήκα, αλλά τουλάχιστον καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Για το πρώτο γκολ δεν θέλω να πω κάτι, αλλά το δεύτερο είναι ένα τραγικό λάθος μας. Δεν επιτρέπεται αυτό να το κάνει ομάδα Super League ειδικά αν έχουμε βλέψεις για κάτι καλύτερο. Από εκεί και πέρα καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια".

Για τις λίγες φάσεις που έφτιαξε ο Ατρόμητος, είπε: "Επαιζε ρόλο και ο καιρός και δεν μπορούσαμε να παίζουμε όπως θέλαμε, αλλά όταν βάζαμε την μπάλα κάτω και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και από τον άξονα και από τα πλάγια".

Για το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα, ανέφερε: "Μου δίνει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση να συνεχίζω έτσι, γιατί στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα".

Για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, επισήμανε: "Θέλουμε τους έξι βαθμούς και πρέπει να τους κυνηγήσουμε να τους πάρουμε, για να βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία".

Keywords
Τυχαία Θέματα