Αυτή η Ελλάδα δεν φεύγει από το Euro!

02:26 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Σε μια περίοδο που η Ελλάδα βρίσκεται σε οικονομικό, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο στο πιο δύσκολη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της, η Εθνική του Φερνάντο Σάντος δείχνει έτοιμη να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε απ' αυτά που μας στεναχωρούν και δηλητηριάζουν την καθημερινότητά μας.

Το... πειρατικό σάλπαρε με ούριο άνεμο στα γήπεδα της Πολωνίας κόντρα στη διοργανώτρια χώρα κι αν ο Καραγκούνης ευστοχούσε από το σημείο του πέναλτι τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα για τη «γαλανόλευκη».

Οι παίκτες μας ύστερα

από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, έδειξαν χαρακτήρα σήκωσαν ανάστημα απέναντι στους αντιπάλους τους, αλλά και σε αυτόν τον... περίεργο Καρμπάγιο, που άλλα έβλεπε κι άλλα σφύριζε και έφτασαν σε ένα παλικαρίσιο 1-1, που θα μπορούσαν να ήταν και 1-2, αν ο «Κάρα» ήταν πιο προσεχτικός από την ασβεστένια βούλα.

Το θέμα είναι ότι πλέον η Εθνική μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα ελπίζει βάσιμα για πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς και η Τσεχία, που είναι η επόμενη αντίπαλός μας, δεν έδειξε και κάτι το ιδιαίτερο κόντρα στην Ρωσία, που είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλό μας.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η Εθνική θα μείνει πολύ δύσκολα εκτός... ζώνης του Euro, καθώς οι παίκτες του Σάντος είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και θα πληρώσουν ακριβά όσοι τολμήσουν να τους υποτιμήσουν. Και μπορεί να μην επαναλάβουμε το θαύμα του 2004, αλλά σίγουρα μπορούμε να βάλουμε τη σφραγίδα σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση στέλνοντας μέσω αθλητισμού ένα μήνυμα σε όσους μας έχουν τελειωμένους σε όλα τα επίπεδα...

Keywords
Τυχαία Θέματα