Αυτός είναι χορηγός! Αυτά είναι έπαθλα...

Το Nescafe frappe Students Cup έχει έρθει για να πρωταγωνιστήσει στη ζωή των φοιτητών και αυτό είναι κάτι που ο μεγάλος χορηγός του το απέδειξε από την πρώτη στιγμή.

Ένα event που αφορά το πιο δημοφιλές άθλημα, που διεξάγεται σε 10 πόλεις και που τον Οκτώβρη θα συγκεντρώσει τους νικητές σε μία πόλη για να περάσουν μία αξέχαστη τελική φάση, που στους κόλπους του φιλοξενεί πάνω από 250 ομάδες 8x8, και που κάθε βδομάδα ενημερώνει το κοινό του με χίλιους τρόπους (τους κορυφαίους χορηγούς

επικοινωνίας, ανάμεσα στους οποίους και το Οnsports , το site της διοργάνωσης κτλ) δεν θα μπορούσε να έχει έρθει για να να γίνει απλά ένα πυροτέχνημα.

O Nescafe frappe άλλωστε είναι από εκείνα τα brands που το όνομά τους δίνει αξία στις ενέργειές τους! Σκέτος ή γλυκός, με γάλα ή χωρίς, αλλά πάντα παγωμένος & απολαυστικός, ο NESCAFÉ Frappé, με τον πλούσιο αφρό του και τη γεμάτη γεύση του, τονώνει τη διάθεση στους φοιτητές και τους εμπνέει να ζήσουν στιγμές ατέλειωτης ευχαρίστησης παρέα με τους φίλους τους εντός και εκτός γηπέδων. Αλλά πέρα από όλα αυτά, τα δώρα κάνουν την διαφορά. Όπως είπαμε οι νικήτριες ομάδες φιλοξενούνται για την Τελική Φάση του Οκτωβρίου και εκεί διεκδικούν το χρυσό μετάλλιο και την μεγάλη κούπα που αυτόματα θα τους χαρίσει από ένα i-pad για κάθε παίχτη, ιδανικό για τις σχολικές αλλά ...κυρίως για τις εξωσχολικές του ανάγκες!

Οι αγώνες συνεχίζονται σε όλες τις πόλεις, ωστόσο, παρόλα αυτά, ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Έτσι μπορούν ακόμα και οι τελευταίες ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή καθώς θα δημιουργηθούν και επιπλέον όμιλοι. Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000 αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr . Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πόλεις που συμμετέχουν είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Λαμία, τα Χανιά, η Κομοτηνή, η Κέρκυρα και τα Ιωάννινα και πως οι πρωταθλητές των πόλεων θα φιλοξενηθούν σε μία πόλη τον ερχόμενο Οκτώβριο για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Nescafe Frappe Students Cup 8x8.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί και ιντερνετικά τις εξελίξεις πέρα από το site της διοργάνωσης και από το Οnsports.

Keywords
Τυχαία Θέματα