Επισημοποιήθηκε ο «γάμος» Παπαδόπουλου-ΑΕΚ

Προπονητής της ΑΕΚ για τις εναπομείνασες οκτώ αγωνιστικές στην Α2 θα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, αφού ο 40χρονος κόουτς τα βρήκε σε όλα με την «Ένωση».

Σήμερα (12/03) είχε οριστεί το ραντεβού του πρώην προπονητή του Παγκρατίου με τη διοίκηση της ΑΕΚ, όπου και συμφώνησαν για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής των «κιτρινόμαυρων»: «Σίγουρα είναι τιμή που είμαι στην ΑΕΚ,

μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αποτελεί σίγουρα πρόκληση να δουλεύεις για μια τόσο μεγάλη ομάδα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υλοποιηθούν οι στόχοι της, αυτά που θέλει ο πρόεδρος και ο κόσμος της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα όταν θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, όπως έχω κάνει σε όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει, θα κάνω ό,τι καλύτερο και ό,τι περνάει από το χέρι μου για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα