Αγώνας «επιβίωσης» για τον ΠΑΟ στο Μετς

Ένα ντέρμπι διαφορετικό από τα άλλα δίνει ο Παναθηναϊκός (8μ.μ, novasports 4) στο Μετς κόντρα στην ΕΑ Πατρών, αφού οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία την πρώτη νίκη για να επιβιώσουν στο πρωτάθλημα και να προλάβουν την όποια κινδυνολογία περί υποβιβασμού.

Οι «πράσινοι» που μετρούν φέτος το αρνητικότερο σερί όλων των εποχών στο ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα με πέντε σερί ήττες, αναζητούν το «τρίποντο» ή έστω τη

νίκη που θα μοιάζει με το «οξυγόνο» και συνάμα με μικρή απομάκρυνση από τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη και η ΕΑ Πατρών φέτος παλεύει ανάμεσα στα «θηρία» της Α1 με στόχο την παραμονή της. Για το λόγο αυτό και οι Πατρινοί, παρόλο που κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και χαμηλά τους τόχους, θα θελήσουν να «χτυπήσουν» το ματς. Στα συν της φιλοξενούμενης ομάδας και η παρουσία νέου πασαδόρου, του Μάρκο Βούγιοβιτς, του οποίου οι διαδικασίες της έκδοσης δελτίου θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

Μπουτσουρής: «Πρόβλημα η παρουσία του νέου πασαδόρου»

«Το League Cup μας βοήθησε στο να μείνουμε σε δράση, όπως και το πρόσφατο φιλικό με τον Παμβοχαϊκό όπου μετά από καιρό αγωνιστήκαμε πλήρης. Θεωρώ ότι είμαστε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και θα προσπαθήσουμε για την πρώτη μας νίκη. Η ομάδα και οι παίκτες έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν την πίεση από τα αρνητικά αποτελέσματα κι είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα», τόνισε ο Νίκος Μπουτσουρής ο οποίος χαρακτήρισε την ΕΑΠ: «Αξιόλογο αντίπαλο, που μπορεί να παρουσιαστεί και με έναν νέο πασαδόρο κι αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί δεν έχουμε εικόνα ως προς την ανάπτυξη της ομάδας»

Χριστόπουλος: «Για το καλύτερο δυνατό»

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού κι ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παρά τα προβλήματα μας εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό», ήταν το λακωνικό σχόλιο του προπονητή των Αχαιών, Γιώργου Χριστόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα