Αιχμές από Ένωση Ιλίου

23:46 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Η Ένωση Ιλίου ηττήθηκε από τη Χαλκίδα, στο κλειστό της Κανήθου, κι έπεσε από την κορυφή του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Στο Ίλιον παραδέχονται την κακή εμφάνιση των παικτών του Φώτη Καρακώστα, ωστόσο δεν παραλείπουν να αφήσουν αιχμές για το κλίμα που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, με σκοπό -όπως υποστηρίζουν- να επηρεάσουν τους διαιτητές, για να σφυρίξουν έδρα.

Η

ανακοίνωση, με τίτλο «Έπιασαν τόπο οι μουρμούρες», έχει ως εξής: «Κάνοντας άσχημη εμφάνιση οι Άνδρες της Ένωσης έχασαν στο ντέρμπι των πρώτων του ομίλου τους από τη Χαλκίδα με 66-57. Σίγουρα μπορεί η εμφάνιση του Ιλίου να μην ήταν και η καλύτερη, αλλά όλο το σκηνικό που εδώ και ημέρες παιζόταν πίσω από το παιχνίδι αυτό, ο επηρεασμός των διαιτητών με τις συνεχείς ανακοινώσεις και η «μουρμούρα» των παραγόντων της Χαλκίδας έβαλε το χεράκι του, ώστε να υπάρξει μια άσχημη ατμόσφαιρα στο παιχνίδι.

Οι δύο διαιτητές χωρίς να κάνουν το μεγάλο λάθος σφύριξαν έδρα και έκαναν ακόμα πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων. Το παιχνίδι μέχρι τα τελευταία 4-5 λεπτά ήταν στον πόντο και η Χαλκίδα κατάφερε να ξεφύγει χάρη σε δύο τρίποντα και να κρατήσει τη διαφορά μέχρι το τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα