Αϊντχόφεν όπως… Σαγκάη!

13:11 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Μία καλή συνταγή δεν υπάρχει λόγος να αλλαχθεί, επιτρέπονται όμως μικρές… τροποποιήσεις για να γίνει το φαγητό νοστιμότερο.

Ο Γιώργος Μορφέσης ως καλός μάγειρας, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και δύσκολα θα αλλάξει… συνταγή. Οι πολίστριες που έφεραν την Εθνική Ελλάδας στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι λογικά αυτές που θα απαρτίσουν την ελληνική αποστολή που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για το Αϊντχόφεν. Ωστόσο, σήμερα στο παιχνίδι με τη Ρωσία,

ο Ομοσπονδιακός προπονητής χρησιμοποίησε κάτω από το τέρμα τη Γούλα και τη Διαμαντοπούλου. Μισό παιχνίδι έπαιξε η μία και το υπόλοιπο μισό η άλλη, με την Κούβδου να βρίσκεται στον πάγκο. Με αυτήν την κίνηση, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Μορφέσης να ήθελε να δοκιμάσει τις δύο πορτιέρο για να καταλήξει στην τερματοφύλακα που θα πάρει μαζί του ως δεύτερη, αφού η πρώτη ανήκει δικαιωματικά στην Κούβδου, μετά την ξεχωριστή της παρουσία στη Σαγκάη. Στο μεταξύ, προβληματισμός υπάρχει για την κατάσταση της Φιλιώς Μανωλιουδάκη, η οποία αύριο θα περάσει από νέες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο τραυματισμός της. Η διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού πάντως, δύσκολα θα χάσει το Ευρωπαϊκό.

Έτσι, σύμφωνα με τις προβλέψεις μας, οι παίκτριες που θα πάρει μαζί του ο Γιώργος Μορφέσης είναι οι:Έλενα Κούβδου, Ελένη Γούλα (ή Χρυσούλα Διαμαντοπούλου), Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδόνη, Ηλέκτρα Ψούνη, Κική Λιόση, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Σταυρούλα Αντωνάκου και Γιούλη Λαρά.

Η επίσημη ανακοίνωση, που θα μας επιβεβαιώσει είτε θα μας διαψεύσει αναμένεται την τελευταία ημέρα που θα έχει χρονικό όριο ο Γιώργος Μορφέσης να ανακοινώσει τα ονόματα.

Διαβάστε ακόμα:

Προβληματισμένος με την άμυνα ο Μορφέσης

Γνώρισε την ήττα από τη Ρωσία η Ελλάδα

Πρώτη στο «Θέτις Καπ» η Ουγγαρία

Keywords
Τυχαία Θέματα