Αλαφούζος εφ' όλης της ύλης

18:07 5/7/2012 - Πηγή: OnSports

Στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού παρέθεσε γεύμα ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας για όλα τα θέματα του τριφυλλιού και φυσικά την επόμενη ημέρα στην ομάδα.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ αφού εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για τα πρώτα 24ωρα της συμμετοχής του κόσμου στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού, μέσω της εγγραφής μέλους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, προανήγγειλε

την υλοποίηση δύο ακόμη μεταγραφών, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γηπεδικό και ξεκαθάρισε ότι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει έμπρακτα τον Σεμπάστιαν Λέτο, προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο...

Ο Σισέ σε σποτ...

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την αρχική συμμετοχή των φίλων του Παναθηναϊκού στο εγχείρημα της λαϊκής βάσης κι επισήμανε πως θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο η καμπάνια το επόμενο διάστημα.
Θα δοθεί μάλιστα η δυνατότητα συμμετοχής σε σποτ, σε παλαιούς άσους του τρυφιλλιού, αλλά και σε νυν ποδοσφαιριστές, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έχει δεχτεί να γυρίσει ειδικό σποτ.
Επίσης, στο άμεσο πλάνο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», υπάρχει και η ομογένεια και για τον λόγο αυτό, θα γίνουν άμεσα κάποια ταξίδια σε μεγάλους πυρήνες της στις ΗΠΑ, στη Γερμανία και σε άλλα σημεία της υφηλίου, όπου υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Ολοκληρώνεται η μεταβίβαση

Αντικείμενο συζήτησης του Γιάννη Αλαφούζου με τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού αποτέλεσε, φυσικά, η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινοιάννη στο «Σωματείο». Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ σχολίασε ότι το πολύ μέχρι την Δευτέρα ή την Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί μιας και απομένει πλέον το τυπικό σκέλος. Όπως εξήγησε, επειδή η εταιρική χρήση της ΠΑΕ για το 2011 έκλεισε στις 30 Ιουνίου, έπρεπε να περιμένουνν να «κλείσει» αυτή η περίοδος για να συμπεριληφθούν και οι «ζημιές».

Εκλογές το Σεπτέμβριο

Τον Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένο να γίνουν και οι πρώτες εκλογές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», όπως τόνισε ο Αλαφούζος για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, καθώς η παρούσα είναι… προσωρινή. Η νέα διοίκηση στη συνέχεια θα αναδείξει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ΔΣ της ΠΑΕ (σ.σ. ο αριθμός των θέσεων που θα έχει, θα εξαρτηθεί από το μετοχικό ποσοστό που θα έχει το “Σωματείο” μετά την αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου), ενώ η θητεία της θα είναι τριετής.

Οσο για τη μέχρι τώρα συνεισφορά των μετόχων, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ τόνισε ότι Βγενόπουλος και Πολέμης έχουν προσφέρει χρήματα επί του ποσοστού τους, ενώ για τον Τζίγκερ τόνισε πως έχει προσφέρει μια χορηγία 300.000 ευρώ μέσω της AVIN, ενώ παραχώρησε δωρεάν την Παιανία για ένα χρόνο, κίνηση που “γλίτωσε” από τον προϋπολογισμό της ομάδας, περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Βοτανικός ή... πράσινη πολιτεία

Για το γήπεδο ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι είναι ένα θέμα που απασχολ

Keywords
Τυχαία Θέματα