Αλεξάκης: «Ευχαριστημένοι μόνο από το σκορ»

Η νίκη που σημείωσε το Σάββατο (24/3) η Α.Ε. Ηρακλείου επί της Α.Ε. Μεταμόρφωσης με 5-1, ήταν η πιο ευρεία του συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων, Λευτέρης Αλεξάκης, ωστόσο, κάθε άλλο παρά έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.
Ο εν λόγω προπονητής, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «irakleiofc.gr», τόνισε:

«Το μόνο που κρατάμε από την αναμέτρηση του Σαββάτου είναι το αποτέλεσμα. Παρά τα πέντε τέρματα που

πετύχαμε δεν είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Παρ' όλα αυτά το θετικό είναι πως ακόμη και στην κακή μας μέρα, δημιουργούμε ευκαιρίες.

Στα τελευταία παιχνίδια παρατηρείτε ότι χρησιμοποιούμε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν είναι τυχαίο! Προγραμματίζουμε την ομάδα για τη νέα χρονιά, η οποία θα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικά της παιδιά.

Στο φετινό πρωτάθλημα έχουν αγωνιστεί πέντε παίκτες που δεν υπερβαίνουν το 16ο έτος, γεγονός που μόνο αισιόδοξα μηνύματα αφήνει. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από τον Αύγουστο.

Θα επιδιώξουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ακόμη νεαρότερα παιδιά, προκειμένου να πάρουν εμπειρίες και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν κατάλληλα για τη νέα χρονιά. Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, πράγμα που νομίζω ότι μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει στον απόλυτο βαθμό.

Από την αρχή της περιόδου βρισκόμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα